• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'li isimden skandal sözler: İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür

Yeniakit Publisher
2024-04-21 10:51:00 -
ABD'li isimden skandal sözler: İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Hristiyanlar için İsrail'i korumanın İncil'de geçen buyruk olduğunu belirtti.

Gazze'de katliam yapan İsrail, Yahudilikten gerekçeler sunarken ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson da "İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür" dedi.

Amerikan Fox News'a katılan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Hristiyanlar için İsrail'i korumanın İncil'de geçen buyruk olduğunu belirtti. İsrail için ayrılan yardım fonuna ilişkin soru sorulması üzerine Johnson, "Sanırım çoğu insan bu fonun gerekliliğini anlıyor.

 

İsrailliler varoluşları için savaşıyor. İnançlı olanlarımız için, İsrail'in yanında durmamız İncil'deki bir öğüttür. Biz yapacağız ve onlar galip gelecektir" dedi.

Kendisi de Evanjelist tarikat mensubu olan Johson'ın skandal sözleri, "ABD ve İsrail din savaşı yürütüyor" yorumuna neden oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatikan, rum patrik Bartalomeos vs vs NEREDE NEDEN SUSUP SOYKIRIMA ORTAK OLUYOR TOJSA TESLIA INANCINA "SIYONIST ABD" DE MI ORTAK OLDU YENI DONEMDE?!!!

.....

Tuğrul

Bre aptallar onların tahrif ettikleri kitaplarında yazmışlar sizin bu ..şak yalayıcısı olduğunuzu. Gerçekleri bizim Kutsal Kitabımızdan öğrenin. Zavallılar Onlar sadece Müslümanların değil Hiristiyanların da düşmanıdır diye bahseder bizim Kitabımız Kur'an da...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23