• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'li ateist kadından 'Kur'an-ı Kerim çağrısı

Yeniakit Publisher
2023-11-18 13:20:00 -

Filistinlilerin metanetinden etkilenen kadın Kuran-ı Kerim sipariş ederek okudu ve Biden’a böyle seslendi

Filistinlilerden etkilenen Hristiyan ve Yahudiler, Müslüman olmaya başladı. Son olarak ABD’de yaşayan Teri adında bir kadın, İslam’ı araştırmaya başladığını açıkladı. Ateist olduğunu buna rağmen Kur’an sipariş ettiğini söyleyen Teri, “Çünkü eğer bu kitap o insanları bu kadar dirençli yapabiliyorsa. O zaman okumak istiyorum.” dedi.

 

Vatandaşlara da seslenen Teri, İsrail’e tam destek veren ve ateşkes çağrısı yapmayan ABD Başkanı Joe Biden’a da Kur’an göndermeleri gerektiğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sami

Türkiye kapıları gazzeye açsın sen o zaman gör yahudi vuracak müslüman mal mal bakacak öyle yağma yok onlara dünyayı dar ederiz ey Dünya müslümanları kurt sürüye saldırdı koyunluğa devammı edeceksiniz tüh yüzünüze sizin müslüman bile olamazsınız hakkınız kölelik ve öylede olur yurtlarınız elinizde alınır kadın ve kızlarınız onların metaa haline gelir

Gültekin

Teri hanıma, biz Müslümanlar, sizin gibi dünyalık yaşamayız, bizim gücümüz, bizim ahlakımız, bizim vicdanımız, bizim direncimiz, inancımızdan, imanımızdan kaynaklıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23