• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den skandal açıklama! Gazze'de kalıcı ateşkesi desteklemiyoruz

Yeniakit Publisher
2023-12-01 07:13:00 -
ABD'den skandal açıklama! Gazze'de kalıcı ateşkesi desteklemiyoruz

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’nin Gazze Şeridi’ndeki insani aranın uzatılmasını fakat kalıcı bir ateşkesi desteklemediğini duyurdu.

Kriby, İsrail’in insani aranın Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına devam ettiğinde ABD’nin İsrail’e askeri olarak destek olacağını ifade ederek, "Bu aralar sona erdiğinde tekrar saldırıya geçme niyetinde olduklarını çok açık bir şekilde söylediler. Bu kararı verirken, ihtiyaç duydukları araç ve kabiliyetler, silah sistemleri ve şehir savaşı açısından sunabileceğimiz tavsiye ve perspektifler açısından ABD'den destek bulmaya devam edecekler" diye konuştu.

"İNSANİ ARANIN UZATILMASINI DESTEKLİYORUZ"

ABD’nin İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyine yönelik saldırı planlarını orada bulunan sivillerin ihtiyaçları ve hayatları konusunda önlemler almadığı sürece bunu desteklemediğini belirten Kirby, ABD'nin şu anda yedinci gününde olan insani aranın daha da uzatılmasını desteklediğini ancak ABD'nin kalıcı bir ateşkesi desteklemediğini açıkladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

Dünyanın terör örgütü kurup ve yöneten terör devleti ABD ve destekleyicileri İngiltere Fransa Almanya İtalya Kanada ve diğer AB ülkeleri yıllardır terörist İsrail PKK PYD feto dhkp lgbt DEAŞ ve diğer örgütler üzerinden insanlığa saldırıyorlar

Misafir

Sömürge ve silah ticareti tarihine kazılmış Barış işlerine gelmez Barış yapsalar bile bozmaya zemin hazırlarlar Geçmişde böyle idiler Gelecek dede aynı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23