• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den Kuzey Kore'ye tehdit dolu sözler

Yeniakit Publisher
2023-12-16 22:54:00 -
ABD'den Kuzey Kore'ye tehdit dolu sözler

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Güney Kore tarafından yapılan ortak açıklamada, Kuzey kore ve “Pyongyang rejimine dair çaprıcı ifadeler yer aldı.

ABD ile Kuzey Kore arasında nükleer silah gerginliği sürüyor. ABD ile Güney Kore tarafından kurulan Nükleer Danışma Grubu (NCG) dün nükleer caydırıcılık konusunda görüşmeler yapmak üzere ABD’nin başkenti Washington DC’de bir araya geldi.

NCG tarafından bugün yapılan ortak açıklamada ise, ABD’nin Kuzey Kore’yi kendisine ya da müttefiklerine yönelik herhangi bir nükleer saldırının “Pyongyang rejiminin sonu olacağı ve kabul edilemez olduğu” konusunda uyardığı aktarıldı. Açıklamada ayrıca, “Kuzey Kore’nin Güney Kore’ye yönelik herhangi bir nükleer saldırısına hızlı, ezici ve kararlı bir şekilde karşılık verileceği” de yinelendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERMAN

ABD hiç bir halt yapamaz. Kendisi savaşmaz piyon arar.

567

senin kuzey koreyi tehdit etmen ne haddine alçak abd zaten sen aralarını bozacak şekilde sscbyle koreleri ayırmasaydız şimdi kore birleşik devletleri süper güçt her alanda sizde tarihte bunu bildiğiniz için koreleri sscbyle bölüp parçaladız ayırdız birbirlerine düşman ettiz kuzey güney diye  imansızlar sen güney korede japonyada olmasan ey abd alçağı bunların birleşip sana her alanda süper güçolacağını çok iyi biliyorsun buda senin dünyaya kafa tutmanı gücünü engelleyecekti  dinsizler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23