• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den 3. dünya savaşı sinyali! 'Yayılma riski arttı'

Yeniakit Publisher
2023-10-29 20:20:00 -
ABD'den 3. dünya savaşı sinyali! 'Yayılma riski arttı'

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalara değinerek, “Diğer bölgelere yayılma riskinin arttığını görüyoruz” dedi.

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den bu yana devam ederken, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, çatışmanın diğer bölgelere yayılabileceğini ifade etti.

'Çatışmanın diğer bölgelere yayılma riskinin arttığını görüyoruz'

ABD basınına konuşan Sullivan, katil İsrail ordusuna savaş gemileriyle destek veren ABD’nin bölgedeki birliklerine yönelik tehditlerin artığını ve tetikte olduklarını belirterek, "Bu çatışmanın diğer bölgelere yayılma riskinin arttığını görüyoruz. Bunu caydırmak ve önlemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

EY DÜNYA MİLLETİ, ABD GİBİ MALUM DEVLETLER 3. DÜNYA SAVAŞINDAN DEM VURUYORLAR, BİZ MÜSLÜMANLAR DA 3. DÜNYA SAVAŞI YERİNE DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇABALIYORUZ, SİZCE SAVAŞ MI? YOKSA KALICI, SÜREKLİ, GÜVEN VEREN, HUZURLU BİR DÜNYA İÇİN BARIŞ MI? ONA GÖRE LİDERLERİNİZİ SEÇİN Kİ, SİZİN GELECEĞİNİZİ KARARTMASINLAR.

Israil piyon KARARLARI VEREN, SOYKIRIM YAPAN, ISTILACI VE HUKUK TANIMAZ TERORISTLER:AZMETTIRICI SIYONIST-EMPERYALIST AMERIKA/INGILTERE VD KATILLERDIR!!! somurgecilige dayanan ekononomiler YIKILMAK UZERE, CUNKU TURKIYE YY BASLIYOR!!!

........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23