• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD savaş uçakları B-52’ler Akdeniz’de uçuş gerçekleştirdi! Savaşa mı hazırlanıyor? Nükleer bomba taşıyabiliyor!

Yeniakit Publisher
2024-06-05 17:42:00 - 2024-06-05 21:25:36
 ABD savaş uçakları B-52’ler Akdeniz’de uçuş gerçekleştirdi! Savaşa mı hazırlanıyor? Nükleer bomba taşıyabiliyor!

ABD, Akdeniz'e iki adet stratejik bombardıman uçağı gönderdi. ABD'nin nükleer bomba taşıyan bombardıman uçakları B-52H'ler Londra'dan havalanarak Sicilya yakınlarına görülerek Akdeniz'e geldi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları hızla devam ederken Orta Doğu’da da tansiyon hızla yükseliyor. Son olarak ABD Hava Kuvvetleri’ne ait B-52H Stratejik Bombardıman Uçakları, Akdeniz’de görüldü.

LONDRA’DAN KALKIŞ YAPTILAR

ABD, 22 Mayıs’ta Londra’daki İngiltere’ye ait hava üslerine 4 adet B-52H Stratejik Bombardıman Uçağı göndermişti. Bu uçakların 2 tanesi bugün sabah saatlerinde Londra’dan havalanarak Sicilya yakınlarına geldi. Bölgede uçuş gerçekleştiren uçakların tatbikat yaptığı değerlendiriliyor.

NÜKLEER BOMBA TAŞIYABİLİYOR

B-52 Stratofortress uzun menzilli stratejik bombardıman uçağının, nükleer bomba taşıyabilme özelliği de bulunuyor. İlk uçuşunu 15 Nisan 1952’de yapan B-52, Soğuk Savaş döneminde SSCB topraklarına nükleer bomba taşınabilmesi için geliştirilmişti.

YAKIT UÇAKLARI EŞLİK EDİYOR

Polonya’dan havalanan ve yine ABD’ye ait olan 2 adet havadan yakıt ikmal uçağının da B-52H’lere eşlik ettiği görülüyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

KATÌL TERÖRİST SİYONİST EṢKÌYA ÜLKESÌ ANERÌKAN … DÜNYAYI YAKMAK ÌÇÌN ATEṢLE OYNUYOR O.BU ÇOCUKLARI KATÌLLERE TERÖRİSTLERE ASLA ÌZÌN VERÌLMEMELÌ TÜRK CUMHURÌYETLERÌ ÌLE TURAN BÌR AN ÖNCE KURULMALI TÜRK ÌSLAM BÌRLÌGʻÌ KURULMALI VE AMERÌKAN KATÌLLERÌNE KARṢI VE DÍGʻER TÜRKİYE DÜŞMAN ÜLKELERE KARṢI BÌRLEṢMELÍYÌZ NATO DAN ÇIKMAKIYIZ TURAN VE ÌSLAM NATOSU KURMALIYIZ PUTPERESLERE KARṢI ABD'E ARTIK ÇOK ÌLERÌ GÌTMEKTE BÜTÜN ÜLKELERÌ KARIṢTIRAN BÜTÜN ÜLKELERÌ SAVAṢTIRAN VE SAVAṢA SOKAN BU NAMUSSUZ KATÌL PENTOGON VE CENTKOM BIDEN TERÖRİSTLERÌ EMPERYALÌST KATÌLERÌ IRAKTAN SURÌYEDEN YUNANÌSTANDAN TUT BÜTÜN SINIRLARIMIZI ÌṢGAL ETMÌṢTÌR SÌYONÌST KATÌLLER ANERÌKASI GAZZEDE FÌLÌSTINDEKÌ SAVAṢI KÖRÜKLEYEN YAPTIRAN SÌLAHLARI BOBMBALARI VEREN MÌLYARLARCA DOLARLARI AKITAN GENE KATÌLLER ÜLKESÌ ABD,DÌR BÜYÜK TERÖRİSTAN KURARAK BÜYÜK ISRAIL PROJESÌNÌ GERÇEKLEṢTIREREK KATÌL ABD SIYONİST ISRAIL ÜLKELERÌ ISRAIL TOPRAKLARI YAPMAK ÌSTÌYORLAR DÜNYAYI ELE GEÇÌRME ÌṢBÌRLÌĜÌ ISRAIL ÌLE ALÇAK BUNAK BIDEN TÜRKİYE OLARAK GÖZÜMÜZÜ DÖRT AÇMALIYIZ GEREKÌRSE ABDYE KARṢI RUSYA ÇÌN ÌLE TÜRK CUMHURÌYETLERÌ BÌRLEṢMELÍYÌZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23