• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD ne yaptıysa İsrail de onu yapıyor

Yeniakit Publisher
2023-11-12 14:49:00 - 2023-11-12 15:00:20

Batılı işgalci, hırsız katiller 200 yıl boyunca Amerika kıtasını Tıpkı İsrail’in Filistin topraklarında yaptığı gibi sistematik olarak yok etti, soykırımı tamamladı ve Kuzey Amerika'yı işgal etti.

“Seminole Savaşları” da ABD’nin kanlı tarihinin iç yüzünü ortaya koyan ve birbiriyle hiçbir şekilde denk olmayan iki gücün karşı karşıya geldiği ve büyük bir soykırımın yaşandığı savaşlardan biridir.

Bu savaş tarihe “Büyük Kızılderili Soykırımı” olarak geçmesi gerekirken, her nasılsa günümüzde ABD’nin foklorik bir meselesi haline getirilebilmiştir. Bu soykırım aynı zamanda ABD’de eğitim görmüş olan ve dünyayı “Holokost” yani “Yahudi Soykırımı” ile aldatan İsrail’in Filistinlilere uygulamakta olduğu işgal, ilhak ve soykırım planlarıyla da bire bir örtüşmektedir. İsrail’in uyguladığı Filistin soykırımı ise ABD’nin XIX. Yüzyıldan günümüze yansıyan soykırım suçunun güncel bir versiyonunu oluşturmaktadır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

ABD ye giden Avrupa da tutunamayan istenmeyen, macaracı, kırallarına maya ların altını köle vesaire getiren asker .... Degişen birşey varmı ABD ve EU sömürge ile bu güne geldi Ve gelecekte de sömürge pılanları olacaktır Alışmışlanlık kudurmaktan beterdir Ata sözünü hatırlayalım

amerika nasıl kurulmuş

tarihi bize ne diye öğrettiler amerika hukuk devleti amerika gelişmiş bir baktım amerikayı kuranlar avrupadan kacan hırsız cani suçlu insanlarmış düşündüm yalan söyleyen tarih utanırmı bence hayır tarihi yunandan başlatanlardan ne beklenir değilmi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23