• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD ne derse o! Emperyalist karşıtı (!) Merdan yine enselendi

Yeniakit Publisher
2022-08-27 16:41:00 - 2022-08-27 16:59:48
ABD ne derse o! Emperyalist karşıtı (!) Merdan yine enselendi

Sözde emperyalist ve ABD karşıtı olan Merdan Yanardağ'ın sitesinde, ABD'nin Türkiye'ye yönelik suçlamaları, "ABD’li Senatör Türkiye’yi ‘en büyük tehdit’ ilan etti!" gibi bir başlıkla servis edildi.

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Robert Menendez, Yunanistan ziyareti kapsamında Atina Üniversitesi’nde skandal sözler sarf etti. Menendez, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki en büyük tehdit olduğunu söyledi. Türk uçaklarının Yunanistan’ı taciz ettiği şeklindeki skandal iddialara ilişkin de konuşan Menendez, “Bu bir NATO ülkesi için kesinlikle kabul edilemez bir davranış” demeye kalktı.

Konuyu haberleştiren, sözde emperyalist ve ABD karşıtı olan Merdan Yanardağ'ın sitesi Tele1 ise, Menendez'in sözlerine çanak tuttu.

Tele1, ABD'nin Türkiye'ye yönelik suçlamaları, "ABD’li Senatör Türkiye’yi ‘en büyük tehdit’ ilan etti!" gibi bir başlıkla servis etti.

Kendileriyle karşıt görüşlü olanlarla ilgili haberleri eleştirel vererek suçlamalar yapmaktan çekinmeyen Merdan Yanardağ ve Tele1, konu ABD ve Türkiye ilişkileri olunca suya sabuna dokunmadan, hatta onlarla kol kola girerek Türkiye'yi suçladı.

İşte o haber:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

Bunların Atatürkçülüğü de solculuğu da Emperyalist karşıtlığı da sahte her şeyleri sahte yalan dolan. Emperyalizme karşı olsa önce bu Hükumeti desteklerdi ABD ye AB ye kafa tutup boyun eğmediği için.

Başçavuş

Devlet Alehinde Yayın Yapan Kanallar Acilmamak Üzere Kapatılmalı ve Yayını Yapanları İçeri Tikmali Çıkmamak Üzere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23