• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Kongresi'nde seks skandalı... Biden'ın reklamcısı böyle yakalandı

Yeniakit Publisher
2023-12-17 11:35:00 -
ABD Kongresi'nde seks skandalı... Biden'ın reklamcısı böyle yakalandı

Daha önce ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında rol alan Aidan Maese-Czeropski, ABD Kongre binasında cinsel ilişkiye girerek büyük bir skandala imza attı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) bunu konuşuyor... ABD Kongresi'nin Yargı Komitesi'nin duruşma salonunda eşcinsel ilişkiye girdiği sırada kendisini filme aldığı iddia edilen Kongre çalışanı Aidan Maese-Czeropski, ülkeyi ayağa kaldırdı.

ABD MEDYASININ BİR NUMARALI GÜNDEMİ OLDU

Sözcü'de yer alan habere göre, önceki gün sosyal medyada ve ABD merkezli medya kuruluşlarında yayınlanan görüntülerde Czeropski'nin kullanılmadığı sırada duruşma salonunda cinsel ilişkiye girdiği görüldü.

GÖREVDEN ALINDI

Olayla ilgili hızlıca soruşturma başlatılırken, birçok siyasetçi tepki gösterdi. Demokrat Senatör Ben Cardin, yaptığı paylaşımda, Czeropski'nin görevinden alındığı duyurdu.

Cardin, "Aidan Maese-Czeropski artık ABD Kongresi'nde görevli değildir. Bu konuda başka bir açıklamamız olmayacaktır." dedi.

ESKİ FBI BAŞKANININ İFADE VERDİĞİ SALON

24 yaşındaki Czeropski'nin sosyal medya üzerinden yayınladığı görüntülerde başka bir erkekle ilişkiye girdiği görüldü. Görüntülerde Czeropski'nin yüzünün belli olduğu da kaydedildi.

8 saniyelik görüntünün Kongre'nin önemli salonlarından birinde çekildiği de öğrenildi. ABD medyası, aynı salonda senatör ve eski FBI Başkanı James Comey'nin de ifade verdiğine dikkat çekti.

ABD BAŞKANI BIDEN DETAYI

Czeropski, daha önce ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev almıştı.

Cumhuriyetçi siyasetçi George Santos da, "ABD hükümet binasında cinsel ilişkiye girip bunu çekiyorsun. Sen eşcinselsin ve eşcinsel ilişkiye giriyorsun ama kimsenin umrunda değil" demişti.

{relation id:1687909 slug:'sen-neler-diyorsun-boyle-bacim-grup-seks-mi-yok-artik-daha-neler'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KAMİL

bunlar sapık sapkın tüh reziller biden kimlerle beraber arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü aklıma geldi birden biden sende de var mı gerçi oğlu da az değil haaaa

Osmanlı Torunları

Kafir kefere firevun ABD AB pisliklerini Teröristlerini İngiliz Ermeni Rum yunan Bulgar Fıransız Alman Rus çin Avusturya Hollanda Norveç isviçre İsveç Avusturalya İtalya İspanya Danimarka izlanda irlada Sırbistan kanda Filladiya Polonya Portekiz Porto Berezilya meksika Yunan kafirlerini keferelerini firevunlarnı Terörtlerini Tez Vakitde ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23