• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Hazine Bakanı Yellen fed'e yol verdi

Yeniakit Publisher
2022-10-12 02:22:00 -
ABD Hazine Bakanı Yellen fed'e yol verdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hazine Bakanı Janet Yellen, Fed'in bağımsız olduğunu belirterek, piyayasalarda bir bozulmanın görülmediğini söyledi.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, CNBC'ye verdiği röportajda, piyasaların iyi işlemeye devam ettiğini belirtti.

Janet Yellen, "ABD'de ve finansal piyasalarımızda gerçekten finansal istikrarsızlık belirtileri görmedik." değerlendirmesinde bulundu.

Fed'in politikası hakkında konuşmayacağını ancak bankanın enflasyonu düşürmekte kararlı olduğunu belirten Yellen, Fed'in enflasyonu nasıl kontrol altına alacağına dair bir plan hazırladığını ve bunun piyasa tarafından oldukça iyi anlaşıldığını düşündüğünü kaydetti.

Yellen, Fed'in yaklaşımına itiraz etmediğini ve karar alma süreçlerine müdahale etmeyeceğini vurgulayarak "Fed'in bağımsızlığına güçlü bir şekilde inanıyorum." dedi.

Doğru yolun hangisi olduğuna karar vermenin Fed'in işi olduğunu ifade eden Yellen, bunun riskleri dengeleme meselesi olduğunu aktardı. Yellen, Fed'in iyi kararlar alacağına güvendiğini kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ferhat

Bağımsızlık falan yok yellen nine. Kmi kandırıyorsun. Para baronlarının kasasının dolması, insanların bunlara köle olması gerek.

Hayro

Solcu CHP li sarhoş berduş bayat para taşımaz….Yarınını düşünmeden :Yer içer…Amma o süslü süslüman müslümanlar; Hem ABD ye düşmandır ..Dolar biriktirerek ABD nin finansörleridir…Bu beyinsizler o dolarları düdük yaptıklarında kıçlarına kacacak bu münafık pezevenglerin…Cuma hutbelerinde sıkıyorsa bu konunun zararlarını işlesin dinayet…O zaman camiyede gelmez bu hainler…
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23