• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD bir hamleye hazırlanılıyor: Rus mallarına yaptırım! Amerika yetkilileri tarafından cezalar geliyor

Yeniakit Publisher
2024-06-06 17:43:00 - 2024-06-06 19:26:02
ABD bir hamleye hazırlanılıyor: Rus mallarına yaptırım! Amerika yetkilileri tarafından cezalar geliyor

ABD yetkililerinin, Rus ekonomisi üzerindek yaptırım baskısını arttırmak için tüm Rus mallarının ithalatını tamamen yasaklama seçeneğini masaya getirdiği bildiriliyor.

ABD yetkililerinin, Rus ekonomisi üzerindek yaptırım baskısını arttırmak için tüm Rus mallarının ithalatını tamamen yasaklama seçeneğini masaya getirdiği bildiriliyor. Birçok uzman, daha önce ABD basınında gündeme geen haberleri RIA Novosti ile yapılan bir röportajda "yakın tehlike" olarak yorumladı.

Kamu Diplomasisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vadim Petrov, Rusya'nın enerji ihracatından elde ettiği gelirin önemli bir kısmını kaybedebileceğini kaydetti. Ayrıca teknolojik ve endüstriyel mallara erişimde sorunlar yaşanacağını ve ithalatın azalması nedeniyle enflasyonist baskının artacağını öngördü. Petrov, olası bir ambargoya karşı en hassas sektörlerin enerji sektörü, metalurji ve yüksek teknoloji endüstrileri olacağını vurguladı. Daha önce ABD Başkanı Ulusal Güvenlikten Sorumlu Asistan Yardımcısı Dalip Singh, Washington'un tüm Rus mallarına ambargo uygulayabileceğini belirtmişti. ABD'li yetkili bunun en iyi seçenek olmadığını ancak böyle bir adımın kaçınılmaz olduğunu itiraf etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Saffet

Soykırım için Amerikaya ortak ve para lazim

BASKI

Rus kedilerini bile ambargo koyan Biden Tayfası da Netenyahu gibi Kehanetçi ve Seçim için dünyayı yakmaya hazır. Destekçileri neoconlar Irak işgalinde "Kahinlere danıştık"! demişti. Allahın cc. izniyle bilerek zulüm yapan, zulmü destekleyenlere hamle doğadan gelecek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23