• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

900 Milyon kişinin kullandığı o uygulamaya kolaylık geldi!

Yeniakit Publisher
2016-04-08 19:12:00 -
900 Milyon kişinin kullandığı o uygulamaya kolaylık geldi!

900 milyon aktif kullanıcıya sahip Facebook Messenger üzerinden artık insanlarla temasa geçmek ve yeni bir sohbet başlatmak daha basit olacak.

Facebook, Messenger’ın 900 milyon aylık kullanıcı sayısına ulaştığını ve Messenger için yeni özellikler sunduklarını açıkladı. Messenger Codes, Messenger Usernames ve Messenger Links ile insanlar hızlı ve basit bir şekilde kullanabilecek.
 
Artık Messenger hesapları, tıpkı Facebook hesapları gibi, özel profil bağlantılarına sahip olacak. Bu bağlantıya tıklandığında karşı tarafla anında iletişime geçilebilecek. Bağlantılar m.me/kullanıcıadı formatında gösterilecek. Sosyal paylaşım sitesinin Messenger kullanıcılarına sunduğu yenilikler bununla da sınırlı kalmıyor. Snapchat kodlarının farklı bir versiyonu olarak nitelenebilecek Messenger Kodları, platform üzerinde yeni bir ismi arkadaşlar arasına eklemeyi kolaylaştırıyor.
 
Facebook, Messenger’ın sadece arkadaşlarla sohbet edilen bir yer olmaktan çıkmasını ve insanların şirketlerle, müşteri hizmetleriyle iletişim kurabilecekleri, kendileri için önemli seyahat bilgilerini alabilecekleri, hatta uçuş kartlarına erişebilecekleri bir platforma dönüşmesini amaçlıyor. Bütün bu hedefler göz önüne alınınca Messenger Kodları kulağa oldukça mantıklı bir hamle gibi geliyor. Bir şirketin müşteri hizmetleri hesabına erişmek için sadece bir kod taratılması, büyük kolaylık sağlıyor.
 
Bunlara ek olarak, Facebook’un verilerine göre Türkiye’nin de aralarında bulunduğu, Sayfalara en fazla mesaj atan ilk 10 ülke ise şöyle:
 
Tayland
Vietnam
ABD
Brezilya
Meksika
Tayvan
Filipinler
Arjantin
İngiltere
Türkiye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23