• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6’lı masayı eleştiren spikere zorbalık! Buket Aydın İzzet Çapa’ya patladı

Yeniakit Publisher
2023-03-25 07:46:00 -
6’lı masayı eleştiren spikere zorbalık! Buket Aydın İzzet Çapa’ya patladı

Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren sunucu Buket Aydın Altılı Masa’da belirsizlik olduğunu söylemişti. Buket Aydın'ın eleştirisine tahammül edemeyen CHP kanadı saldırıya geçti. Aydın'ın sözleri tepki çekince sunucu sosyal medyadan isyan etti ve İzzet Çapa'ya da sert çıktı.

Spiker Buket Aydın Altılı Masa eleştirisiyle tepki gördü. Buket Aydın, “CHP'nin Ayasofya'yı tekrar müzeye döndürmek istediğini biliyoruz. Altılı Masa'daki diğer liderler, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener siz buna ne diyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

Aydın ayrıca, “Mesela İstanbul Sözleşmesi, Meral Akşener tekrardan geri getirileceğini söyledi. Temel Karamollaoğlu ne cevap verecek buna?” dedi. Eleştirileri büyük tepki gören Aydın'a bir tepki de İzzet Çapa'dan geldi.

Buket Aydın hem Çapa'nın eleştirilerine hem de sosyal medyadan gelen tepkilere sert çıktı.

"HERHANGİ BİR TARAFIM YOK"

"Aynı aklı muhaliflere verin onlar da iktidara sordukları soruları muhalefete sorsun ben ortada durmaya çalışıyorum herhangi bir tarafım yok" diyen Buket Aydın "Ben gevelemem açıktan söylerim sen bence çok iyi anladın" diyerek İzzet Çapa'ya gözdağı verdi.

Buket Aydın ayrıca hükümet sözcülüğü yapmadığını söyledi ve ekledi: "Soru sormak yasak demek ki!..."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DRSNN

İP Lİ ÜLKÜCÜLER SAADETLİLER UYANIN DÜNYANIZI KAYBEDECEĞİNİZ GİBİ AHIRETİNİZİDE KAYBEDECKSİNİZ ADAMLARIN ÜLKE İLE DEĞİL DİNLE PROBLEMİ VAR UYAN MÜSLÜMAN

zigon

Demirören in bu konuda ki düşüncüleri önemli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23