• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

64 yaşından sonra depolar dolusu benzinin olsa ne yapacaksın Fatih?

Yeniakit Publisher
2023-07-25 01:53:00 - 2023-07-25 01:54:20

Fatih Altaylı'nın akaryakıt fiyatına ilişkin değerlendirmesi sosyal medyada gündem oldu.

Altaylı, Almanya ve Fransa'daki asgari ücretlilerin Türkiye'deki asgari ücretlilerden fazla akaryakıt alabildiğini söyledi.

64 yaşından sonra akaryakıtı ne yapacaksın?

Türkiye ile Almanya ve Fransa karşılaştırması yapan Altaylı, izleyicilerine üç ülke arasındaki emeklilik yaşını ise anlatmadı.

Almanya’da 60 yaşından önce emekli olunmazken, Fransa’da 64 yaşından önce emekli olunmazken, iki ülkeyi örnek gösteren Altaylı'ya, "64 yaşından sonra depolar dolusu benzin verseler ne yapacaksın, gezecek halin mi kalacak?" diye sorulurken, Türkiye’deki emeklilik yaşının 45 olduğu hatırlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hikmet

Cok bilmis ukala F.Altayli, Almanya, Fransa 70 yildir islam ve din düsmanligi, vatandaslarinin bireysel gelisimine engeller cikarmak, askeri ve bilerek finansal darbeler ile milli hasilasi talan edilen ve halkin üzerine yikilan, senin gibi iki yüzlü cok bilmis saksakcilarin burjuvalarin altina yatanlarla ugrasmadi! Baska Ülkelerin batmalari icin Finansal tuzakar, Ülkelerin önde gelenlerin satin alinmasi gibi asagilik planlar yapmadi bu Ülkenin Insani ve Halki, milli olanlarindan bahsediyorum. Ilk firsat da ege sahillerine akin edenlerden degil. Bir de yalanci ve manipulatörsün Altayli, Ispanya da asgari ücret 1057 € ve ortalama 160 Saate kadar calisma saati var! 1 Litre Benzinin Fiyati 1,59 €/L, 1 ton degil 665 Litre Benzin tüketebiliyorsun, tabii araba alabilirsen. Ispanya AB Ülkesi oldugu icin Milli Hasilasini 1,427 Trilyon Dolara yükseltebildi. Borcu ne kadar biliyormusun Altayli? 1,61 Trilyon Dolar, yani 1 Euro parasi var ve 1,13 EUR borcu. AB den gelen Transferler olmasa bitikler, Yunanistan, Italya, Bulgaristan, Romanya gibi.

40 yaşında olmalı idi. sorry...

demirel/erdal inönü öyle yaptı unuttunuz galiba.sonra ecevit o bozulan dengeyi uzun vadede tamir etmeye çalıştı bu günkü yapı oluştu.ardından da eyt diye bir zıkkım attınız ortaya. ver yiyeliminiz bitmez.neden niçin ama fakat madem lakin niye. elinin körü diye. saygıdeğer eşiniz emekliliği hangi yaşta kabul buyurur efeeemm.almanyadan fransadan zengin ortadoğu kafası. ne kadar kılık kıyafet, yaşantı baskımından onlara benzeseniz de maya gene kurnaz şark kafası.yan gel yat kafası.devletin malı domuz yemeyen domuz diye bir deyim acaba yeryüzünde hangi ülkede vardır.yunanistanda,ermenistanda,israilde,bulgaristanda,sırbistanda,rusyada..??????????????????????????????????? o lafa gelince bilfiil şu kadar yıl hizmetim var laflarının özünde toplasan kaç yıl verimli hizmet var.almanın fransızın çeyreğinin çeyreği....?????????????????????????????????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23