• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6 partinin 4'ü CHP listesinde! Karamollaoğlu'na tepki yağdı...

Yeniakit Publisher
2023-04-07 18:26:00 - 2023-04-08 00:12:02
6 partinin 4'ü CHP listesinde! Karamollaoğlu'na tepki yağdı...

Millet İttifakı'nın ortağı olan altı partinin temsilcileri, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan milletvekili seçimlerinde CHP listelerinden girebilmesini sağlayan ek protokolü YSK’ye teslim etti.

Millet İttifakı'nın ortağı olan DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listelerinden seçime girecek.

6'lı masanın temsilcileri, 4 partinin 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan milletvekili seçimlerinde CHP listelerinden girebilmesini sağlayan ek protokolü YSK’ya teslim etti.

YSK’ya gelen heyette partileri temsilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti adına Şenol Sunat, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Demokrat Parti Genel Sekreteri Serhan Yücel, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün yer aldı.

Merhum Necmettin Erbakan Hoca liderliğinde kurulan Saadet Partisi, tarihinde ilk defa bir seçime başka partinin listesinden giriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bir garip müslüman

Selamün aleyküm Mevki makam uğrunadava satılmaz onlar sattı mi onlar kadar olamadınız yazıklar olsun mgv da öğrencilik yıllarında müslüman diye gidiyor ve mücadelenin yanında yer alıyorduk size o zaman o fakirlikte berdigimiz ne varsa haram ve zıkkım olsun mevcut iktidarı mi begenmediniz ol anılır onu tartismayacagim ama düşmanın yanın da yer alma Erbakan hocama Allah rahmet eylesin biliyorum hocam 28 Şubat'ta bile davaya sahip çıkıp başbakanlığı elinin tersiyle itmistiniz müslümanlar zarar görmesin Allah in laneti İslam'a zarar verenlerin üzerine olsun

Misafir

Düstùkleri durum içler acisi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23