• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

35 gazete Gazze konusunda aynı manşetle çıktı! 'Gerçeği öldüren medya'

Yeniakit Publisher
2023-10-22 15:22:00 - 2023-10-22 15:29:28
35 gazete Gazze konusunda aynı manşetle çıktı! 'Gerçeği öldüren medya'

Cezayir'de yayın yapan 35 gazete, aynı manşetle çıkarak Batı medyasına mesaj gönderdi.

İsrail'in Gazze şeridindeki katliamı sürerken, Batı medyası siyonistlerin saldırılarını meşrulaştırmaya çalışıyor.

Cezeyir'in ulusal yayın yapan gazeteleri, Batı medyasına ortak manşetle tepki gösterdi: “Gazze... Gerçeği öldüren medya” 

AA'nın aktardığına göre, Arapça ve Fransızca yayın yapan 35 gazete aynı manşetle çıkarak, Cezayir tarihinde bir ilke imza atılmış oldu. Söz konusu 35 gazetenin genel yayın yönetmenleri tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, “Biz, Cezayirli medya mensupları olarak, Siyonist rejimin Gazze'deki savunmasız insanlara yönelik barbarca saldırısını kınıyoruz” denildi.

Açıklamada, Batı medyasının İsrail yanlısı yayın yaptığına dikkati çekilerek, “Aynı şekilde Batı medyasının mesleki ve ahlaki ilkelerden yoksun bir şekilde İsrail yanlısı yayınlarını da kınıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BUNDAN SONRA "ISRAIL, AB, ABD, ALMAN, ITALYAN, INGILTERE VB BAYRAKLARININ ORTASINA SOYKIRIMCI FASISY/NAZI GAMALI HAÇLI OLARAK CIZILMESI, RESMEDILMESI, UNUTULMAMASI HAFIZALARA KAZINMASI ICIN ICIN COK,ONEMLI..

Sayin Akit...siz onculuk yapin lutfen

Kartalbey

Kıymetli dostlar ben yerli basın yanı sıra özellikle ingilizce ve fransızca yayın yapan basını da elimden geldiğinde takip etmeye çalışıyorum. Başta ABD basını olmak üzer batı basını, yani emperyalizme ve siyonizme hizmet eden medyada yer alan haberler akıl alır gibi değil. Seçim öncesi hepimiz ülkemizdeki muhalefete hizmet eden medyanın yalanlarından yaka silkmiş idik. Hatırlarsınız. Unuttuysanız da hatırlayın. Bizim muhalefete hizmet eden medyanın seçim dönemindeki haberleri ile günümüzde katil devletle Hamas arasındaki mücadele ile ilgili yabancı medyada yer alan haberler yalan ve iftira konusunda birbirleri ile adeta yarışmaktalar desem yalan olmaz. Hele hele bir New York Post gazetesi var ki yala ve iftira konusunda kimse ellerine su dökemez. Filistin’in “F”’sini ağzına alan ya hain, ya terörist ya da yok edilmesi gereken insan dışı bir mahlûk. Yahoo isimli e-posta hizmeti veren bir kuruluş var. Akit’te olduğu gibi onun da haberlerinin altına ekseriyetle yorum yazılabiliyor. Nispeten burası biraz daha serbestçe yorum yapılabilen bir platform idi ancak son günlerde orası da beğenmediği cümleleri veya kelimeleri ya sansürlemeye başladı ya da bunları değiştirmenizi istiyor. Hülasa ifade özgürlüğü terimi hikaye. Kendilerinin müsaade ettiği kadar bir özgürlük tanınıyor başkalarına.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23