• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

33 kişiyi öldürenleri yakalım, 50 bin kişinin katilini bırakalım!

Yeniakit Publisher
2023-07-03 10:34:00 -
33 kişiyi öldürenleri yakalım, 50 bin kişinin katilini bırakalım!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "33 kişiyi öldürenleri yakalım, 50 bin kişinin katilini bırakalım!" başlıklı yazısı...

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Madımak'taki acı olayı politize edip romantik söylemlerde bulunan muhalif tayfanın ikiyüzlü tutumunu eleştirdi.

Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

Nasıl iş ama..

Darbecilere sıra gelince, “80 yaşındalar. Şeker hastalıkları var. Üstelik gözleri de iyi görmüyor.”

Sivas’ta ateist Aziz Nesin yüzünden hayatı karartılanlara gelince.

“Madımak Oteli’ndeki Sivas Katliamı’nın utanç görüntüleri: Gaz maz yok mu, yakın, yıkın!” başlıkları ile, yaşanan üzücü olayı ajite etmeye çalışıyorlar..

Şu an Sivas’tan dolayı cezaevinde olanların bir tanesinin bile, böyle bir söz sarfettiğini ispatlayamazlar.

O sözleri sarfedenleri bulsunlar, yargılasınlar..

Ama ben size, bu başlıkları atarak, Sivas olayı üzerinden algı üzerine algı üretenlerin şimdi avukatlığına soyundukları darbecilerin, “Başı örtülü de üniversitenin kapısından içeri giremez.. Perukla da giremez. Onlar cumhuriyet düşmanı. Bir tanesini bile fakülte koridorunda görmeye tahammülüm yok” diyenleri ispatlarım..

 

Fakülteyi boş verin.

İmam Hatip lisesinde Milli Güvenlik dersine giren albayların, “Kızım, askerlik erkeklere vatani görev. Ama ben, bu kız lisesinde sırf sizin başınızı açtırmak için, gönüllü olarak geldim. Başınızı açacaksınız, yoksa bu dersten geçemezsiniz.. Diplomayı da rüyanızda görürsünüz.

Söylememe gerek var mı bilmiyorum.. O geri kafalarınız almayabilir.

Ama lise diplomasını rüyanızda görürseniz üniversiteyi de artık inandığınız öbür dünyada görürsünüz.”

 

Evet, Madımak üzerinden olayı ajite eden kim var ise.

Bakın, hepsi de, 28 Şubat darbeci generallerinin tahliyesini istiyorlar..

Madımak olayının yıldönümünde, dün yaygarayı basıyorlardı:

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hooppss

müslümanları yakmak için kumpas kuranlar da mutlaka yanacaklar. 50 bin kişinin katili şimdilik abd sayesinde yakılmıyorsa 2 sebebi var: 1) müslümanlar intikam almak için ölüm cezası uygulayabilseler de vahşice yakarak yapmazlar. 2) gerçek suçlular tesbit edilmedikce intikam almak için masumlara dayak bile atmazlar. işte müslümanların bu şecaati ve yüce insanlık vasfı dost-düşman herkes tarafından bilindiği için, katiller gerçek ortaya çıkıncaya kadar güvende olduklarının bilinciyle şimdilik rahatlar. gerçek tesbit edildiğinde ne abd ne ab adalete mani olamayacaklar.

Gültekin

Hiç bir olayı halkın tartışarak bir hakim gibi karar vermelerini doğru bulmuyoruz, olayları bağımsız yargıya bırakalım ve her kes kararlara saygılı olsun. Hiç kimse mahkeme kararlarını sağa sola çekmesin, aksi halde yargıya olan güven sarsılır ve toplumsal huzursuzluklar meydana gelir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23