• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Allah bu milleti CHP’den korusun!

Yeniakit Publisher
2024-08-05 11:36:00 - 2024-08-05 13:31:47
Allah bu milleti CHP’den korusun!

yeniakit.com.tr yazarı Muhammet Seyfullah Maden'in, "Allah bu milleti CHP’den korusun!" başlıklı yazısı...

yeniakit.com.tr yazarı Muhammet Seyfullah Maden'in yazısı...

Allah’ın adıyla…

*

2024, CHP belediyeciliği için çok “bereketli(!)” geçiyor.

Hele 31 Mart’tan sonrası, belediyelerin neden CHP’ye teslim edilmemesi gerektiğini bir kez daha kanıtladı.

Hoş, emekli maaşları ve enflasyonu bahane eden 9 milyon AK Partili seçmen sandığa gitmedi, sonuçta CHP birçok yeri ele geçirdi. Yani AK Partililer yüzünden CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu.

Oldu da, olan vatandaşa oldu.

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangını, Antalya’da 1 kişinin öldüğü, çok sayıda insanın saatlerce, metrelerce yüksekte mahsur kaldığı teleferik faciası, İzmir, Konak’ta 2 vatandaşın elektrik akımına kapılarak ölmesi…

İşte CHP belediyeciliğinin örnekleri.

İstanbul’da toplu ulaşımın adeta iflas noktasına gelmesinden, Üsküdar’daki çöp yığınlarından bahsetmiyorum bile. Tabi Üsküdar’daki hanım efendiyi kutlamak(!) lazım. Toplanmayan çöpler sosyal medyada gündem olduktan sonra harekete geçti, pislikleri temizledi. Diğer CHP’liler bunu da yapmıyor.

Ne kadar gündem de olsa harekete geçmemek, mağduriyetleri gidermemek sanki CHP belediyeciliğinin şanından!..

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Aynen,Allah bu milleti CHP li belediyelerin gelişi güzel(sakat) yaptığı işlerden korusun.Elektrik kabloları dışarıda ise sakat iş yapılmıştır.Yapan elemana soruşturma açılmalıdır.Bıktık bu LAÇKA demokrasiden.Yapan sağlam iş yapmıyor.Devlet,kanun korkusu yok.Sahtekarlık,soygun, almış yürümüş.BU İŞLER BÖYLE GİTMEZ BEYLER.

Türkiye'de 30 milyon otomobil aldıranlar kim

Devrim otomobilini yaptırmayanlar kim Tok elektrikli oturma otosuna ne çıkarsanlar için 30 milyon otomobilden her gün bir parça oto üreten ülkelere yollayanlar 30 milyon parça eder 1000 dolardan 30 milyon dolarederyarisi15 miyondolar onunyarısi 7 .500 milyoneder 99yil buMILLETİ SOYANLAR OTOSİLAH UCAK TEKNOLOJİ YAPALIM DIYENLERMİ YAPALIM DİYENLERİ OYLARINLAN FITNE ÇIKARARAK OYLARINLAN DIRDURUP BATIYA SOYDURAN LAR kim yuzde48 biri anlatsın kendilerini soyan soyduran olduklarını acaba anlarlar mı dünyasını da Cehennem öbür dünyası da ebedi Cehennem yapmak için ellerinden geleni yapanlar anlatın anlatın ki Yarınlar Cehennemi görünce bunlar bizi anlatmadı bize anlatsalardı biz yapmazdık diyecekler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23