• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

15 yıldır istikrarın EKSEN’inde

Yeniakit Publisher
2014-02-28 18:10:00 -
15 yıldır istikrarın EKSEN’inde

1994 yılında mütevazı bir dershane ile sektördeki yolculuğuna başlayan Eksen, her geçen gün birikimlerini artırarak kısa zamanda Türkiye’nin önde gelen eğitim yayıncılarından biri haline geldi. Geçtiğimiz günlerde ise 15. Yılını bir etkinlikte Antalya da kutladı.

Eksen Yayıncılık, bugün, ilkokul birinci sınıftan, üniversite hazırlığa kadar geniş bir yelpazede ürünler hazırlayarak dershane ve okullara yardımcı olacak; kitap, test,  ölçme değerlendirme sistemleri ile lise ve üniversite giriş sınavları için basılı ve dijital materyal üretiyor. Tüm ülkeye yayılmış aktif pazarlama organizasyonu ile dershane, okul ve bayilerine nitelikli yayıncılık hizmeti sunduğu eğitim sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Eksen Yayıncılık Genel Müdürü Orhan Başkaya, Eksen’in başarısının altında yatan iki anahtar kelimenin, istikrar ve yenilik olduğunu belirtiyor.

EĞİTİMDE MODEL ROL

Başkaya, yenilikçi, istikrarlı, paylaşımcı bir yaklaşımla 4+4+4 eğitim modeli için en uygun ürünleri hazırladıklarını ifade ederek, Eksen, Test Okul ve Çalışkan markaları ile eğitim sektörünün daima yanında olduklarını dile getiriyor. Her yıl çözüm ortakları olan dershane ve bayilerle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunduklarının altını çiziyor. 15 yıllık deneyimin gücüyle hazırlanan Eksen ürünleri MEB müfredatına uygun uzman öğretim kadrosu tarafından hazırlanıyor. Büyük bir emeğin ürünü olarak hazırlanan bu kitaplar eğitim camiasına ‘Kavramsal Daire Modeli’ ile ‘Kazanım Denetleme Modeli’ni armağan etti.

EĞİTİME FARKLI SOLUK                     

Eksen Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Zekai Şekerci, Eksen Yayıncılığın kısa hikâyesini şöyle anlatıyor: ‘2000 yılına kadar sadece dershanelerle çalıştık. Daha sonra ekibimiz ve ürünlerimiz olgunlaşmaya başlayınca dershanelerle birlikte devlet okulları ile özel okullara yönelerek adım adım her kademeye göre ürün hazırlamaya başladık. Ve eğitim camiasına farklı bir soluk getirdik. Bugün ürünlerimizi kullanan eğitimciler oldukça memnun. Bize her zaman ulaşarak eleştiri, beğeni ve önerilerini iletiyorlar. Bizim çabamız zaten öğretmen dostlarımızın işini kolaylaştırmaktır”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23