• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

15 saattir söndürülemeyen yangın iş hanını böyle yıktı

Yeniakit Publisher
2023-06-11 08:00:00 - 2023-06-11 09:41:12

Söndürme çalışmalarının 15 saattir sürdüğü İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki iş hanında çökme anı kameralara yansıdı.

Başakşehir İkitelli Organize sanayi bölgesinde 6 katlı iş hanının çatı katında çıkan yangının söndürme çalışmaları devam ederken, binanın üst katlarında çökme meydana geldi. Büyük bir gürültüyle kısmi olarak çöken binada söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın, saat 16:00 sıralarında İkitelli Organize Sanayi bölgesinde bulunan 6 katlı iş hanının çatı katında çıktı. Karton, plastik, kırtasiye, mobilya malzemelerinin bulunduğu ve çanta üretiminin yapıldığı binada çıkan yangın kısa sürede diğer katlara da sirayet etti.

İtfaiye ekiplerinin 15 saattir müdahale ettiği yangında söndürme çalışmaları sürerken binanın üst katlarında çökme meydana geldi.

Çökme anları anbean kameralara yansıdı.

Çökme anında binadan kopan beton parçaları büyük bir gürültüyle yere düşerken etrafı büyük bir toz bulutu kapladı.

Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

BİR KERKÜKLÜ TÜRKMEN OLARAM RAHMETLİ BABM 1940 YILINDA IRAK BİR İNGİLİZ SÖMÜRGESİ DÖNEMİNDE BABAM (IPC KERKÜK PETROL ŞİRKETİNDE KİMYA LABURATVARINDA ÇALIŞIYORDU, İNGİZCESİ ÇOK İYİİNGİLİZCESİ OLDUĞU İÇİN VE KİMYA BÖLÜMÜNÜ BİTİRDİĞİ İÇİN ,,, İNGİLİZLER BABAMI *** İNGİLTEREYE İTFAİYE KURS OKUMAYA GÖNDERDİLER,, İKİ SENE SONRA KERKÜKE DÖNDÜ PETROL ŞİRKETİNİN İTFAİYE MUAVİNİ OLDU, BUDA YETMEDİ HER İKİ SENEDE BİR İNGİLTEYE GİDİM İKİ AY İTFAİYE,DE DEĞİŞİM VE GELİŞİMİ ÖĞRENİP UYGULAMASINI **IPC VE YEREL BELEDİYELERE KUR VERİRDİ KERKÜK İTFAİYECİLERİNE,,10 SENE SONRA İNGİLİZ İTFAİYE MÜDÜRÜ,, MÜDÜRLÜĞÜNÜ BABAMA DEVİR ETTİ,,, BU DEFA BABAM KERKÜK,, BAĞDAT ,, MUSUL,,VE BASRA,, PERTROL ŞİRKETLERİNİN GENEL MÜDÜRÜ OLUDU,,, IPC İTFAİYECİLER,,, O ZAMA İTFAYE TEKNOLOJİSİ BAKIMINDA **IPC** ORTADOĞUNUN BİR NUMARASI,,, BABA 1990 SENELERİNDE BİR İSTANBUL ZİYARETİNDE,,,BOĞAZDA BİR GEMİDE YANGIN OLUYOR ONU TV GÖRÜYOR,,, BİR KAÇ İTFİYECİ ŞEHİT OLUYOR,,, ÇOK KIZIYOR BUNLAR İTFAİYECİ DEĞİL BUNLARIN ÖLÜMÜNDEN DEVLET SORUMLU,,,, ZAVALLI İTFAİYECİLER NEDEN YANNGINA KARŞI TULUM ELBİSESİ GİYMİYORLAR,,,HATTA ÖĞLE KIZIYOR TV KÜFÜRLER YAĞDIRIYOR,,, IRAK GİBİ BİR ÜLKEDE *** YANGIN TULUMU*** 1960 SENESİNDEN BERİ KULANIYORUZ,,,DÜŞÜNÜN 1990 SENELERİNDE VESAYET DÖNEMİ,,, BEN HİÇ BİR ZAMAN TÜRKİYEDE İTFAİYECİLER,,, BAZI ÖNEMLİ YANGINLARDA**** SÖDÜRME KÖPÜĞÜ KULLANDIKLARINA ŞAHİT OLMADIM,,,, BU KÖPÜK YÖNTEMİ SANAYİ KİMYA YANGINLARINA KARŞI KULLANIRLAR,,,, ÇOK YAZIK ,,, İŞTE VESAYETİN İZLERİ HALA DEVAM EDİYOR,,, HÜKMETİN BAŞKANIN İŞİ ÇOK ZOR MİLLET MAALESEF ÇOK CAHİ,,,, HELE HELE MİLLİ MEDYA GURUPLARI,,, HİÇ GELİŞME YOK,,, DEVLE HER ZAMAN ÖVÜLMEZ ... BAZEN *** İĞNEYİ BATIRMAK GEREK,,, VESSELAM,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23