• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

%100 yerli sosyal medya platformu: Ayneen

Yeniakit Publisher
2016-01-07 13:13:00 -
%100 yerli sosyal medya platformu: Ayneen

Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından geliştirilen Ayneen isimli sosyal medya platformu çığ gibi büyüyor.

Sosyal medya platformları günümüzde olmazsa olmaz iletişim araçları arasında yer alıyor. Pazarın global liderleri olan Facebook ve Twitter’a her geçen gün yeni bir rakip ekleniyor. Bu rakiplere bir yenisi de Türkiye’den eklendi.

Gazi Üniversitesi’nin İletişim Fakültesi’nden bir grup öğrenci Ayneen isimli sosyal medya platformu geliştirdi. Sosyal Medya Uzmanlığı dersinde hayata geçirilen bu proje güvenlik ve hızı ön plana çıkarıyor.

Diğer sosyal medya platformları gibi ücretsiz olarak hizmet veren Ayneen, “ücretsiz” politikasını bir adım öteye taşıyarak sayfalardaki gönderileri tüm takipçiler ile paylaşıyor. Yani bir gönderiyi öne çıkarmak ve herkese ulaştırmak için ekstra ücret ödemeniz gerekmiyor.

Sosyal ağın olmazsa olmazı medya içerikleri de Ayneen’de kendine yer buluyor. Ayneen, kullanıcısına platforma entegre edilmiş medya arama özelliği sayesinde anında video ve müzik paylaşma imkanı da sağlıyor. Video ve müzikleri Ayneen’in YouTube entegrasyonu sayesinde kolayca paylaşabilirsiniz.

Ayneen'in gündem bölümünde ise aynı Twitter'da olduğu gibi öne çıkan başlıklar yer alıyor. Bu hashtagleri kullanarak paylaşımlar yapabilir veya hashtag'in üzerine tıklayarak ilgili paylaşımlara ulaşabilirsiniz.

Faaliyete geçtiği ilk 24 saat içerisinde 1.000 üyeyi geçmeyi başaran Ayneen platformuna, ister Web sitesi üzerinden üye olabilir, isterseniz de Android uygulamasını indirerek telefonunuzdan kolayca üye olabilirsiniz.

 

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23