• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Sonunda! TSK personeline TikTok yasaklanıyor

2024-05-30 16:37:46
Sonunda! TSK personeline TikTok yasaklanıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline, TikTok kullanımını yasaklayan kanun teklifi TBMM Milli Savunma Komisyonu'ndan geçti. Askerlerin kışla içinden ve operasyon bölgelerinden bazı görüntüleri sosyal medyada paylaşması, güvenlik riskini gündeme getirdi. Görev yerinde cep telefonu kullanımının ciddi oranda güvenlik sorunu yarattığına dikkat çekildi.

#1
Foto - Sonunda! TSK personeline TikTok yasaklanıyor

Yeni düzenleme hayata geçiriliyor TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edilen "TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" ile Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik çeşitli düzenlemeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda TikTok kullanımına ilişkin önemli bir karar alındı.

#2
Foto - Sonunda! TSK personeline TikTok yasaklanıyor

Komisyonda onaylandı Karar TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda onaylandı. TikTok kullanımı yasaklanıyor Kabul edilen teklifle birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline TikTok kullanımı yasaklanıyor. TikTok'un askeri personel üzerindeki etkileri ve güvenlik riskleri göz önüne alınarak yapılan bu düzenleme, TSK'nin dijital güvenliği ve operasyonel bütünlüğünü sağlama amacını taşıyor.

#3
Foto - Sonunda! TSK personeline TikTok yasaklanıyor

Üs bölgesinden TikTok yayını açmışlardı TikTok yasağı askerlerin üs bölgelerinden , harekat bölgelerinden canlı yayın açması ile gündeme gelmişti. Bir Jandarma Özel Harekat personeli, görev yaptığı üs bölgesinde canlı yayın açarak anlık 1200 kişiyi izleyiciyle buluşmuştu. Personelin takipçi sayısının ise 140 bin olduğu öğrenilmiş ve askeri personelin sosyal medya kullanımıyla ilgili tartışmalara neden olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Köylü oğlan, babasına gitmiş, baba horozumuz çalındı, babası; oğlum horozu çalanı bul getir, oğlan gelmiş baba, koçumuz çalındı, babadı; oğlum horozu çalanı bul getir. Oğlan gelmiş baba danamız çalındı, babası; oğlum horozu çalanı bul getir. Evlat demiş ki, nedir baba bu yahu, horoz da horoz diye tutturdun, baba demiş ki; oğlum horozu çalanı bulsaydın koçun da, danan da çalınmazdı. Velhasıl horozumuzu çalan fetöcüler anlaşılan odur ki, malesef Reisin yakınındalar. Rabbim bu millete devlete Reisimize yardımcı olsun.

Kara

Operasyon sadece spırda mu çekildi? Ekonomide ve Türkiyenin idaresinde de çekildi? Ekonomi bakanı ve Merkez bankası başkanını ABD nin seçimden önceki şantajları arasında oldjğunu düşünüyorum, faizler 6 ayda yüzde 50 ye çıkması mümkün deyil, sayın soylu ve Akarı saf dışı edilmesi de yine Bu şantaj olduğu aşikardır. Reisi danışman ve yardımcıları aracılığı ıle yanlızlığa ve bilgi kirliliği ıle karşı karşıya bırakmıştır. Bunların topunun panzehiri millettir....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23