• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
3
Şafak Sezer sonunda isyan etti!

2023-01-26 13:56:13
Şafak Sezer sonunda isyan etti!

Şimdilerde yeni filmiyle gündemde olan Şafak Sezer, seyircinin kendisini gerçek hayatta da sinemada oynadığı karakterler gibi gördüğünü söyledi. "Dolandırıcıyı oynadım ama hep ben dolandırıldım" diyen oyuncu, bu duruma isyan etti.

#1
Foto - Şafak Sezer sonunda isyan etti!

Önceki günlerde ise Milliyet Cadde'ye konuşan Sezer, "Sokakta nasıl tepki alıyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti: Benim derdim seyirciyi o role inandırmak. Ama seyirci de beni bu sefer o kişi sanıyor. Normalde, sokakta dolaşırken çok mizah yapan biri değilim. Ben de herkes gibi ay sonu gelince fatura derdine düşüyorum. Bazen, ‘Şafak tartıştı’ haberleri okuyorsunuz. Adam koşarak yanıma geliyor, ben telefonla konuşuyorum, ‘Hedef ben miyim Tayfun?’ diyor. Orada strese giriyorum. Çünkü önemli bir konu konuşuyor oluyorum.

#2
Foto - Şafak Sezer sonunda isyan etti!

"ŞAKA YAPIYORUM SANIYORLAR" Tüm bunların ardından 52 yaşındaki Şafak Sezer, seyircinin kendisini gerçek hayatta da sinemada oynadığı karakterler gibi gördüğünü açıkladı. “Bizi hep o karakterler sanıyorlar” diyen oyuncu; “Kolpaçino’da dolandırıcıyı oynadım ama gerçek hayatta hep ben dolandırıldım. Bu yanlış anlamalar yüzünden de ilginç olaylar yaşıyorum bazen. Seyirciye şunu anlatamıyoruz; biz burada size bir hikaye anlatıyoruz, normalde böyle biri değilim. Evimi satılığa çıkardım, dalga geçtiler, ev satılmadı. Şaka yapıyorum sanıyorlar” diyerek, isyan etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23