• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki fotoğrafı ortaya çıktı

2024-09-15 18:35:31
Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki fotoğrafı ortaya çıktı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklu bulunan anne Yüksel Güran'ın ifade verdiği sırada çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta anne Güran'ın kelepçeli şekilde ifade verdiği görüldü.

#1
Foto - Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki fotoğrafı ortaya çıktı

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

#2
Foto - Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki fotoğrafı ortaya çıktı

Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanmıştı.

#3
Foto - Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki fotoğrafı ortaya çıktı

Ekol TV'nin haberine göre, Narin'in annesi Yüksel Güran'ın ifade verdiği sırada fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta Güran'ın ifade verdiği sırada kelepçeli olduğu da görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet soylu

narin görmemesi gereken bir şey görmedi, narin bir kaza sonucu ölmedi, narin taciz tecavüz sonrası ölmedi, narin töre cinayetine kurban gitmedi, narinin katli öncesinde günler hatta haftalar öncesinde pek çok kişinin dahli ile karar verilip tasarlandı, cinayetten haberi olmayan muhtemelen sadece baba, okul görüntü kaydı cinayetten önce biliniyordu, whatsapp mesajlarının silindikten sonra bir şekilde açığa çıkmayacağından cinayet öncesinde haberdarlar. cevap aranan iki soru var 1.böyle bir organizasyonla 8 yaşındaki bir masumu katletme sebebi nedir? 2.hts kayıtlarını hesap etmişler olduğunu varsaysak, organizasyon içine bazı kurumlarda dahil edilmiş olabilir mi? bir de bonus olsun; yaklaşık bir aydır bu vahşet ile ilgili delilleri gıdım gıdım paylaşıp gün gün saat saat verenler gündemi bu kadar meşgul ederek ne kazanabilir? kdv olarakta; narin diye birisi hiç olmaya bilir mi?

En âdî suçunun bile suçu ispat edilene kadar masum olduğunu söyleyenler nerede?

Aileye psikolojik baskı var ve birileri bundan çok memnun... kadının suçlu olduğu kesin bile değil ve şu rezâlete bakın... acısını bile yaşayamayan bir anneye reva görülen bu görüntü çok ağır değil mi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23