• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
3
Davutoğlu’ndan büyük rezalet! Sen kendini ne zannediyorsun be adam

2023-11-03 14:45:16
Davutoğlu’ndan büyük rezalet! Sen kendini ne zannediyorsun be adam

Okan Müderrisoğlu, “eski Başbakan” kimliği ile “parti genel başkanı” kimliği arasında gel git yaşayan Ahmet Davutoğlu’nun, devlet aklı ile hareket edilmesini takdir etmekten çok, adeta vatandaşların hissiyatını tahrik etmeye uğraştığını belirtti. Davutoğlu’nun, bitmek tükenmek bilmeyen bir hırs ve ego ile hareket ettiğine dikkat çeken Müderrisoğlu, Sabah gazetesindeki yazısında özetle şunları kaydetti:

#1
Foto - Davutoğlu’ndan büyük rezalet! Sen kendini ne zannediyorsun be adam

“(…) Eski Başbakan kimliği ile parti genel başkanı kimliği arasında gel git yaşayan Ahmet Davutoğlu, devlet aklı ile hareket edilmesini takdir etmekten çok, adeta vatandaşların hissiyatını tahrik etmeye uğraşıyor. Bununla da yetinmiyor... Bitmek tükenmek bilmeyen bir hırs ve ego ile 1. ve 2. Gazze bombardımanındaki arabuluculuk ve ateşkes diplomasisini sadece kendisine mal etmeyi deniyor.

#2
Foto - Davutoğlu’ndan büyük rezalet! Sen kendini ne zannediyorsun be adam

Sn. Erdoğan'ın iradesini, kararlılığını ve verdiği görevi zikretmeden, Gazze'de yapılanları asli, tarihi ve siyasi bağlamından kopararak bulduğu her kürsüde kendisi üzerinden anlatmayı sürdürüyor. Bu sözleri Saadet Partisi Grubu altındaki Gelecek Partisi Genel Başkanı olarak serdetmesi, günlük polemik zinciri içinde bir yere kadar tolere edilebilir. Yok, "Ben eski Dışişleri Bakanı, eski Başbakan olarak" diye cümleye başlarsa orada da -en kibarcası- "Buradan ileri gitmeseniz daha uygun olur. Bilmesi gerekenler, neyin ne olduğunu unutmuş değil!" denilir.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23