• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
7
 Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

2022-06-04 13:04:20
Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Yalnızca iki malzeme ile hazırlanan altın süt karışımı bir çok hastalığa karşı şifa sağlıyor. Kolon, sinir sistemi ve kemik dokusu için oldukça faydalı bir karışım olan altın süt aynı zamanda eklem ağrıları tedavisinde bitkisel bir takviye olarak tercih ediliyor. İşte altın sütü tarifi…

#1
Foto - Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Altın sütü faydaları- Romatizma ve artrite gibi eklem hastalıklarında tedavi edici özellik gösteriyor. Aynı zamanda altın süt bağışıklık sistemini güçlendiren özelliği sayesinde kansere yakalanma riskini azaltıyor ve kansere karşı vücutta koruma sağlıyor.

#2
Foto - Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Zerdeçal, süt ve su birleşimiyle oluşan karışım karaciğeri temizlemede, vücutta ki toksinleri temizleme de ve sindirim sistemini düzene sokmada yardımcı oluyor.

#3
Foto - Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Altın süt nedir? Ana maddesi zerdeçal olan altın süt, ismini de renginden ötürü almıştır. Canlı bir sarı, altın sarısı renge sahip olan bu içeceğin faydaları da saymakla bitmiyor. Altın süt, zerdeçalın yanı sıra süt, karabiber, tarçın gibi birbirinden sağlıklı besinlerin bir araya gelmesi ile ilde ediliyor.

#4
Foto - Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Altın Süt Nasıl Hazırlanır? Malzemeler: * 40 gram zerdeçal (yaklaşık 3 yemek kaşığı) * 1 su bardağından biraz daha az su (100-150 ml su) * Süt

#5
Foto - Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Altın Süt Tarifi: İlk olarak su ve toz zerdeçal karıştırılır. Ardından ocağa alınarak yaklaşık 8 dakika kadar pişirilir. Karışım macun kıvamına gelecektir. Eğer katı bir kıvamda olursa bir miktar daha su ilave edebilirsiniz. Macun kıvamına geldikten sonra ocağın altını kapatın. Hazırladığınız bu karışımı 40 gün boyunca buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

#6
Foto - Altın sütü tarifi: Damarlardaki pıhtılaşmayı önlüyor, karaciğer ve beyni koruyor

Zerdeçal ve su ile hazırladığınız bu macundan her gün gece yatmadan önce ve sabah kahvaltı sonrası olmak üzere günde 2 defa 1 çay kaşığı macunu 1 bardak süt ile karıştırarak tüketmelisiniz. Dilerseniz altın sütünüzü bal ile tatlandırabilirsiniz. Düzenli kullandığınızda daha etkili ve hızla faydasını göreceksiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23