• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Akşener aday olmayacağını açıklamıştı! İYİ Parti’de bir bomba gelişme daha

2024-04-08 11:48:00
Akşener aday olmayacağını açıklamıştı! İYİ Parti’de bir bomba gelişme daha

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 27 Nisan'da toplanacak seçimli olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıkladı. Müsavat Dervişoğlu, Akşener'in aday olmayacağını açıklamasının ardından  genel başkanlık için yarışacağını duyurdu.  Öte yandan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın da genel başkanlık için aday olacağını açıkladı.

#1
Foto - Akşener aday olmayacağını açıklamıştı! İYİ Parti’de bir bomba gelişme daha

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, 27 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü kurultayda İYİ Parti genel başkanlığına aday olacağını açıkladı. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını ilan etiğini belirterek, "Aldıkları kararı her zaman olduğu gibi saygıyla karşılıyorum." ifadelerini kullandı.

#2
Foto - Akşener aday olmayacağını açıklamıştı! İYİ Parti’de bir bomba gelişme daha

Dervişoğlu şunları kaydetti: "Böylesine kritik bir eşikte gelişmelere kayıtsız kalabilmem ve tarihin üzerime yüklediği sorumluluktan uzak durabilmem mümkün değildir. Sürecin, usulüne ve geleneklerimize uygun olarak yürütülmesini temin amacıyla öncelikle partimizin kurulduğu günden itibaren büyük emekler sarf ederek bugünlere gelmesini sağlayan kurucu liderimiz ve aile büyüğümüz Sayın Meral Akşener'i ziyaret edip hayır duasını alacak, sonrasında da değerli dava arkadaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte partimizi TBMM'de temsil eden değerli milletvekillerimizle istişarelerde bulunacağım. Aldığımız kararın ülkemize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim. 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan seçimli olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olacağımı kamuoyunun bilgi ve takdirlerine arz eder, saygılar sunarım."

#3
Foto - Akşener aday olmayacağını açıklamıştı! İYİ Parti’de bir bomba gelişme daha

Dervişoğlu'nun ardından İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın da, olağanüstü kurultayda aday olacağını açıkladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Ali veli selami ne fark ederki, kurulus gayesi belli. Yolda devam eden kamyon A petrol istasyonundan mazot alan yolda b den de mazot alinca, C. Petrol istasyonundan alınca yine yola devam eder ha yorulunca ya dinlenir şöför ha yer degiştirir öbür şoför gecer direksiyona gidis yeri belli yuk belli başlatacağı eşya belli. Ne fark eder amacı belli olana orda durduktan sonra, Ali veli selami 3 de ondan önce bir kocamı gördü anan diyen dul kadin gibi. Gaye belli amaç belli . Bu ülkede 1.5 milli parti var 1 MHP yarım AKP tam milli olacakken YRP alıp icine yolda kaldı. Toparlar ise reisler kala kala iki vatanını seven ezani kuranı siyasete alet etmeden yüruyen bunlar. İnşallah Akp icindeki eski msp kokenlileri msp düşüncelileri atar ise reis gibi düşünenlere deyil asla sözüm. Bunlarin hepsi millet gozunde. Ahde vefası olmayan kadar dunyada daha tehlikeli bir insan yoktur unutmayin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23