• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
AK Parti’den flaş "Yeniden Refah" açıklaması! Çok konuşulacak sözler

2024-03-09 21:40:21
AK Parti’den flaş “Yeniden Refah” açıklaması! Çok konuşulacak sözler

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Elitaş, aday göstermedikleri isimlerin başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere soluğu diğer partilerde almasını sert dille eleştirdi.

#1
Foto - AK Parti’den flaş "Yeniden Refah" açıklaması! Çok konuşulacak sözler

"Bize aday adaylığı için müracaat edenler, başka kapılarda geziyor. Sanki görücüye çıkmış gibi" diyen Elitaş, şunları kaydetti:

#2
Foto - AK Parti’den flaş "Yeniden Refah" açıklaması! Çok konuşulacak sözler

"Buradaki bazı milletvekili arkadaşları, şimdiye kadar hiç kimsenin kapısının önünde koymadık. Biz AK Partiliyiz. Biz bu davaya inanmış insanlarız. Milletvekili ben olurum başkası olur, fakat bu davada ben her zaman varım dediler. Bazen duyuyoruz. Bize aday adaylığı için müracaat eden dostlar, bir bakıyoruz başka kapılarda geziyorlar. Sanki görücüye çıkmış gibi. Birileri de bu tarz şeyleri kapıyorlar. Sonra onlar, 14-28 Mayıs'ta da olduğu gibi 'biz Cumhur İttifakı'nın bir paydaşıyız' diyorlar. Cumhur İttifakı'nın paydaşı olabilmek için bu davaya engel çıkaranların yanında durmamalısın. 'Biz Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, bizlere oy verin, kazanırsak gene AK Parti'ye geçeriz' diyorlar, yok öyle bir şey."

#3
Foto - AK Parti’den flaş "Yeniden Refah" açıklaması! Çok konuşulacak sözler

Elitaş sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları koltuk sevdasında olanlar değil, dava şuuruna inanmış insanlardan oluşmaktadır. Bu bilinçte olmayanların bizim yanımızda yeri yok. Başka partiye gideceksin, onlarla birlikte ihtiraslarını tetikleyecek, nefsini kabartacak ve sonra da intikam duygusuyla kaybettirmek için çaba göstereceksin. Hadi gidenler gitti, kalanlara diyorum ki senelerce ben de milletvekilliği, belediye başkanlığı yapmış birisi aday gösterilirken, kimse tanımazken tanıtmışız ve bir noktaya getirmişiz. Aday göstermedikten sonra, 'ben gidiyorum hadi eyvallah, ben önemli adamım' diyorlar. Terk edebilen şahsiyet, yarın seni bir dakikada terk eder."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23