• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Ahmet Hakan’dan olay "AK Parti" yazısı! Yaptığı öneri, bomba etkisi oluşturdu

2024-04-15 12:12:00
Ahmet Hakan’dan olay “AK Parti” yazısı! Yaptığı öneri, bomba etkisi oluşturdu

Ahmet Hakan, AK Parti’nin yerel seçimlerdeki başarısızlığının ardından “Kendi sorumluluğumun farkındayım. Buna dayanarak istifa ediyorum. Yerimi benden daha iyi yapacaklara bırakıyorum” diyen tek bir kişi bile çıkmamasını eleştirdi. Hakan, Hürriyet gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

#1
Foto - Ahmet Hakan’dan olay "AK Parti" yazısı! Yaptığı öneri, bomba etkisi oluşturdu

“AK Parti, yerel seçimde başarısız oldu. Fakat ne hikmetse şu ana kadar... “Kendi sorumluluğumun farkındayım. Buna dayanarak istifa ediyorum. Yerimi benden daha iyi yapacaklara bırakıyorum” diyen tek bir kişi bile çıkmadı.  *

#2
Foto - Ahmet Hakan’dan olay "AK Parti" yazısı! Yaptığı öneri, bomba etkisi oluşturdu

“AK Parti nasıl yeniden başarı kazanır” sorusuna cevaplar geliştirilirken... En başa “Başarısızlığın sorumluluğunu üzerine alabilme yürekliliği gösterecek kadrolara sahip olmak” ilkesi mi yazılsa acaba?” 


#3
Foto - Ahmet Hakan’dan olay "AK Parti" yazısı! Yaptığı öneri, bomba etkisi oluşturdu

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Akp il teşkiltlarının hepsi ve seçimden sorumlular ve Erdoğanı yanılan herkes istifa etmeli ben vatandaş olarak 3 ay önce başta emeklilerin akp ye ders vereceğini yazdım.

Musa

Bu sadece Ak parti için mi geçerlidir ? Türkiye de CHP kaç senede bu kadar seçim geldi gitti yerlerde süründü hırsızlık edip bile istifa etmediler. O koltukta oturan gitmez Türkiye de bilhasa para o koltukta var iken. Avrupa bu konuda çok ileri en ufak hata bile Adamın istifa eder. Bizde Terör destek verir Müslümana hakaret eder küfür eder çalar çırpar milletine toprağına hayinlik eder bir istifa duyan oldumu? Vekiller para ile vekil olursa daha büyük hırs ile zengin olacak . zaman dar çünkü kimse bu vekilden birşey istedimi hayır. Eğer bu topraklara o vekil birşey yaparsada Hemen iftira kampanyaları başlar ve sonunc.? Bugün gaz bedava yakan varsa Kimin inat ile gece gündüz çalışması? Bu genç nice iftirayı sinesine çekti?. CHP'li olunca sorun olmaz çünkü birşey yapmaz sadece kendi için Amerikan Avrupa için uğraşır uçakları gömduren zihniyeti atakta tut ki Türkiye ilerlemesin devrismelerin taktiği
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23