• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
8. sınıf öğrencisi, öğretmenini bıçakladı

2024-05-14 13:30:49
8. sınıf öğrencisi, öğretmenini bıçakladı

Elazığ’da sınav esnasında kopya çekerken yakalanan öğrenci, yanında getirdiği bıçakla öğretmenini yaraladı.

#1
Foto - 8. sınıf öğrencisi, öğretmenini bıçakladı

Olay merkezde bulunan Limak Ortaokulunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Limak Ortaokulunda sınavda olan 8'inci sınıf öğrencisi A.B., kopya çekmeye yeltendi.

#2
Foto - 8. sınıf öğrencisi, öğretmenini bıçakladı

Sınıfta bulunan sosyal bilgiler öğretmeni A.K., kopya çektiğini fark ettiği öğrenci A.B.'nin sınav kağıdını aldı. Bir süre kağıdını almak için ısrarcı olan ortaokul öğrencisi A.B., kağıdını alamayınca yanında bulunan bıçağı çıkardı.

#3
Foto - 8. sınıf öğrencisi, öğretmenini bıçakladı

Öğrenci, yanına koştuğu öğretmen A.K.'yi bacağından yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından öğrenci gözaltına alındı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Elim sende !...

Kopya çeken öğrenci eskiden disipline verilirdi. Ceza alırdı. Mal hırsızlığının bir cezası var. Bilgi ve hak hırsızlığının bir cezası yok. Okulda kopya çeken kantinciye borç takar, memuriyette rüşvet alır, makam ve mevkiini kötüye kullanır. Tecrübeler bunu gösterir. Kopya çekenler bu memlekette üniversite hocası öldürmüşlerdi. Öğretmen bıçaklamışlar çok mu? Siz müfredatta elime sende oynamaya devam edin.

ziyaretçi

İstanbul erkek lisesi gibi öncü liselerde bizzat Türkçe temelli tarih vs.derslerin soruları öğrencilere veriliyor. Yabancı öğretmenlerin girdiği Matematik gibi derslerde bunlar mümkün değilmiş. Ayrıca müdürler notlara müdahale ediyorlar okul başarı puanlarını yüksek göstermek için. Daha neler neler...Okul idareleri tarafından devamsızlıklar veli baskısıyla siliniyor tabiki kılıfı da ona göre...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23