• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Asrın Kerbelası Filistin...

12 Temmuz 2024
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]
Bizleri; Yeryüzünün en üstün ve en şerefli varlığı insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan ve kurduğu Dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan itibaren Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd ve Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Ümmeti Muhammed’in 14 asırlık kanayan yarası Kerbela Kıyamı’nın ve Şanlı Direnişinin Hicri 1385. ve Miladi 1344. yılında başta büyük Önder Hz. Hüseyin (r.a) Efendimiz olmak üzere tüm Şehid ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anarken, dünün ve günümüzün katil ve cani Yezitlerini ve diğer tüm zalimlerini de lanetle anıyoruz!

Tam 13 asırdır, Kerbela Faciasını Ümmeti Muhammediyenin bölünmesine ve parçalanmasına alet edenleri ve ettirenleri de Allah’ımıza havale ediyor, oyuna gelen cahil ve gafillerinde acilen ıslahlarını diliyoruz!

Tam 14 asırdır, Ehl-i Beyt’in; Fatıma, Ali, Hasan, Hüseyin, Zeyneb vb. isimlerini evladlarına ve torunlarına vermekten şeref duyan ve Ehl-i Beyt’e her gün beş vakit namazında salat (saygı ve dua) getiren Müslümanları 1344 yıl evvelki Kerbela Faciası’nın sorumlusu olarak gösteren
Siyonist-Emperyalist çevrelerin taşeronu malum batıni ve haşhaşi fitnesine karşı tüm Müslümanları Allah için birliğe, kardeşliğe, dayanışmaya ve bu fitne ateşini ‘’Ümmet Suyu’’ ile söndürmeye davet ediyoruz!

İstanbul Merkezli Dünya’nın (Hilafet’in) yıkılışından yararlanarak Roma Merkezli Firavun İdaresi altında dün Japonya, Kore, Vietnam ve Batı Avrupa’nın tüm şehir ve hakları Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarıyla Kerbala’yı çok acı şekilde yaşarken şimdi son yarım asırdır ABD, Çin ve AB Çete Devletleri Bosna Hersek, Kosova, Azerbaycan, Sudan gibi Müslüman Ülkelerin şehirlerini halklarıyla beraber Kerbela’ya çevirdiler!

Bu asrın Yezit zihniyetli idarecileri ve molla kılıklı Belam Âlimleri yüzünden de başta Filistin olmak üzere Irak, Suriye, Yemen ve Afrika Müslümanları ve şehirleri tam bir Kerbela’ya dönüştü! İşgal, Katliam, Kan ve gözyaşıyla artık her yer Kerbela ve her gün Aşura oldu!

Tüm Mazlum Coğrafyalar Hüseyni ruha sahib Ebu Müslim Horasani, Sultan Alpaslan ve Selahaddin’i Eyyubi gibi Hüseyin’i direnişçileri bekliyor!

“Her yer Kerbela ve her gün Aşure!” (Muharrem Ayının 10. günü) eziyet ve zilletinden kurtulmak istiyorsak;

-Hepimiz birer leş olmadan Irk, Din, Mezheb, Tarikat ve şekil ayrımı yapmadan acilen birleşmeliyiz!

-Domuz eti yemekten, içki içmekten daha büyük günah olan Siyonist ve emperyalist ülkelerin mallarını alma haramını terk etmeliyiz!

-İmani Farz olan İktisadi ve İsrailci Siyasi boykota israrla ve inatla devam etmeliyiz!

-Yahudi’nin Yahudi olmayan tüm İnsanlardan dolaylı yolla aldığı kölelik cizyesi (vergisi olan) Faiz belasından kurtulmalıyız!

-Bebek, çocuk, kadın ve ihtiyar ayırımı yapmadan kalleşçe katliama devam eden Siyonist İzrail iti o mukaddes topraklardan silininceye kadar Filistin halkına ve kahraman Hüseyni Kassam Tugaylarına malımızla, filli, kalbi ve kavli duamızla gerekirse canımızla sahip çıkmalıyız!

-İktidarımızın Vatanımızı, Namuslarımızı Canlarımızı ve Mallarımızı korumak için olmazsa olmaz şart olan Silah temelli Savaş Sanayimizi güçlendirme çalışmalarına İktisadi ve Siyasi her türlü desteği vermeliyiz!

-Filistin Kerbelasını söndürünceye kadar İzrail elçiliğini acilen kapatmalıyız! Bugünkü İktidar göreve başlar başlamaz Konya’daki Siyonist İsrail’in uçuş deneme sahasını kapattığı gibi NATO Üslerinden İzrail’in yararlanmasını acilen yasaklamalıyız!

-Zulmü desteklerken korkudan kaçıp ülkemize sığınan on binlerce Siyonist Yahudileri İzrail büyükelçisiyle beraber acilen kovmalıyız!

-Bilhassa yazlık gezileri ve eğlenceleri nefsimize haram ederek Filistin’in Kerbelasını söndürene ve Kudüs’ü Şerif başkentli Filistin Devleti’nin İstiklaline kadar gezi ve eğlenceleri terk etmeliyiz!

Tekraren başta İmamımız Hz. Hüseyin Efendimiz, Seyyide Zeyneb Annemiz olmak üzere Kerbela Şehid ve Gazileriyle beraber Kahramanlarımız 15 Temmuz Şehidlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve sıhhatle anıyoruz!

Vefat edenlerin Ruhları Şad olsun!
Mekânları Cennet olsun!

Allah’ımız hepimizi Din, Devlet ve Vatan nimetinden ebedi mahrum etmesin!

Ve İslam’ın ve Mazlum İnsanlığın tek Kalesi Türkiye’mizi Siyonist İzrail’in Azrail’i eylesin!
Amiin

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olmaları dileğiyle Cuma ve Yeni Hicri 1446. Yeni Yıl Bayramımız mübarek olsun!

Selam, sevgi ve duayla.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüseyin Kaya

Şevki Hoca hemen her yazında Kerbelayı yazıp lanetliyorsun da, Kerbeleda ne oldu bir de senden dinlesek 

ersan

asrın kerbalasi doğu turkistandir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23