• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sefa Saygılı
Sefa Saygılı
TÜM YAZILARI

Nedir bu İslâm düşmanlığı?

13 Temmuz 2024
A


Sefa Saygılı İletişim: [email protected]

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada İslâm düşmanlığı had safhaya vardı. 

Elbette herkes Müslüman olmak zorunda değil. Hatta eleştirilerini usturuplu ifadelerle yazabilir. 

Ancak asırlardır milletimizin mayasını oluşturan, tüm yaşam tarzımızı ve bakış açımızı etkilemiş ve yönlendirmiş inancımıza saygısızca saldırmak, salyalarını akıtarak düşmanlık etmek; iğrençtir, art niyetlidir. Kabul edilemezdir.

Meşhur olmak için, abone kazanıp para kazanmak için bu tür provokasyonlara başvurmak ülkemizin temellerine dinamit koymak gibi korkunç bir olaydır.

14 asır öncesi o dönemin şartlarına göre aktarılan bazı olayları saptırarak, çarpıtarak, “işte inandığınız din bu” diyenler kötü niyetli ve bozuk kişiliklidir.

Zerre kadar insaf sahibi ve aklıselim olanlar dünyadaki milyarlarca insanın inancına saldırmaz, en azından saygılı olur.

Bu dengesiz, problemli ve ufak hesaplar yapan şeytan karakterli kötü şahısları kınıyoruz.

15 TEMMUZ’DA FETÖ BAŞARILI OLSAYDI

8 sene önce ülkemiz FETÖ ihaneti yaşadı. Çok şükür başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kahraman milletimizin olağanüstü gayreti ile yenildiler. Sonrasında ise devletten FETÖ’cüleri tasfiye süreci başladı. 

Darbeye kalkışanlar FETÖ’ye teslim olmuş, ona ‘beklenen zat’ olarak inanmış kişilerdi. Darbe girişimi öncesi Fetullah şarlatanı pek anlaşılamamıştı. Yurt dışı okullar, iman hizmetleri diye birçok kişiler bu hainlerin maskelerinin farkına varamamıştı.

Bilhassa 15 Temmuz sonrasında bütün rezillikleri ortaya çıktı:

* En başta elleri kanlı terör örgütüydüler. 253 vatandaşımızı acımadan şehit ettiler, binlercesini yaraladılar veya sakat bıraktılar. Merhametsiz ve kötü kalpliydiler.

* Kökleri dışardaydı. Ülkemizin düşmanı istihbarat örgütleri adına çalışıyorlardı. Bunlarda ülke sevgisi, millet ve vatanlarına düşkünlük yoktu. Aksine milli ve geleneksel değerlerimizi küçümsüyorlardı.

* Sadece ve sadece kendi dar grupları için faydalı olurlardı. Başka Müslümanları ve insanları insan yerine bile koymazlardı.

* Hıristiyanlık ve diğer din mensuplarına olan yakınlık ve muhabbeti başka İslami gruplara, dindarlara göstermezlerdi.

* Yalan, iftira, hırsızlık, soru çalma, başkalarının hakkını yeme, ikiyüzlülük gibi kötü hasletlerin hepsi bunlarda vardı.

* Narsist bir gruptu. Sapık hedeflerine varmak için her yol bunlara mubahtı. Zaten her türlü nimeti kendilerinin hak ettiklerine inanıyorlardı.

Ancak acaba FETÖ darbe teşebbüsü başarılı olsaydı neler olurdu? Bazılarını sıralamak istiyorum:

*Türkiye anında iç savaş eşiğine gelirdi ve ülkenin dört bir yanında çatışmalar başlardı. Devletin otoritesi yok olurdu.

*Doğu ve güneydoğu illerinde PKK devleti ilan edilir, oradaki devlet görevlileri katliama tabi tutulurdu.

*İç karışıklığı fırsat bilen dış şer güçler ülkeyi istila ederek idareye ortak olurdu.

*FETÖ lideri büyük törenle Türkiye’ye getirilir, hemen halife ilan edilirdi.

*FETÖ’nün gücü Türkiye’yi idare etmeye yetmeyeceği için ülkemizin kaynakları iç ve dış şer güçlere peşkeş çekerdi.

*Hıristiyanlık, Yahudilik, Budizm ve benzerlerini berrak dinimize karıştırarak yeni bir din icat ederlerdi. Tabii herkesi bu dine tabi olmaya zorlarlardı.

Rabbime çok şükür Rabbim bu hainlere fırsat vermedi ve Türkiye’yi, milletimizi korudu.

Diyeceğim o ki FETÖ ile mücadele her daim taze tutulmalı, bir an olsun gaflete düşülmemelidir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vicdan

Dediklerinize katılıyorum.Ancak iktidarda kalabilmek için eyt'yi çıkartmayı anlayamıyorum.Bunun finansmanını memur emeklisinden kesip yaptılar.Bunların çoğu tek maaşlı memur emeklileri olduğu kanaatindeyim.Ustelik eytlilerin çoğu çalışmaya devametmektedir.Ben hiçbir memur emeklisinin ikdidara bir daha oy verebileceğini zannetmiyorum.Yani demek istiyorumki adalet hakikaten mülkün temelidir.

Vay vay

...Yusuf İslam, eğer önce Müslümanları tanısaydım İslami sevmezdim, kuranla öğrendim islamin güzelliğini...Sosyal medyadaki hocaları saymıyorum bile, aynı konuda her biri ayrı şeyler söylüyor, kime inanacagimizi şaşırdık....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23