• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Terör devleti ABD’ye dur diyebilen tek ülke Türkiye’dir

25 Ocak 2018
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Türkiye’nin Türkmen kardeşlerinin kendilerini koruyabilmesi için göndermiş olduğu yardım konvoyunu deşifre ederek, Türkiye Suriye’ye silah sevk etti diye birkaç yardım TIR’ının fotoğraflarını yayınlayan, Can Dündar, Enis Berberoğlu dünya kamuoyuna, kendi milletini, Devletini deşifre etmiş ve rezil etmeye çalışmıştır. 

Silah kaçakçısı ve uluslararası anlaşmaları çiğnediği için, uluslararası mahkemelere şikayet konusu olacak bir pozisyon oluşturmaya gayret etmiştir. FETÖ de bütün elemanları ile bu karalama kampanyasına katılarak, Bremen mızıkacıları olarak ihanetlerini bütün dünyada koro halinde duyurmuşlardır. 5000 TIR silahın, Suriye’ye hain Amerika tarafından açıkça gönderilmesine karşı, bütün dünya ve BM sessiz kalmış ve olağanüstü toplanıp, ABD’ye bu eşkıyalığı durdurması için olağanüstü bir toplantı yapmaya çağıramamıştır.

“Özgürlük ve adalet” diyen BM, AGİT, bütün dünyanın karşısında bu terörist devlet olan ABD’nin karşısında iki büklüm olmuş ve yandaş olduğunu açıkça beyan etmiştir. Artık dünyanın Firavun’u olduğu açıkça görülmektedir. Bu büyük şeytana karşı, hangi ülke ve hangi din mensubu olursa olsun, ABD’ye karşı ortak bir tavır almalı ve bu hain devletin karşısına çıkıp, hesap sorabilmelidir. Tıpkı KUDÜS meselesindeki zulme karşı yapılan oylamada, dur denilebildiği gibi. 

Eğer yargı ve hukuktan bahsedenler varsa, Amerika’nın hangi adalet sistemine göre 5000 TIR silahı Suriye’ye göndermesi ve yıllardır Afganistan’da ve Irak’ta işgalci olarak orada kalmaya devam etmesinin sebebini ve anlaşılabilir bir izahını, sorabilmelidir.

ABD tarafından kurulan, (Salih Müslüm ve Osman Öcalan’ın yaptığı açıklamalar ile) PKK, DAEŞ, YPG, PYD ve FETÖ’nün kurulması ve korunup kollanması, Türkiye’nin başına 50 yıldır musallat edilmesi ve bize stratejik ortağımız olduğunu söyleyip, ikiyüzlülük yaparak, hâlâ daha ihanetine devam etmektedir.

Okyanus ötesinden binlerce mil mesafeden, dünyanın bütün coğrafyasına müdahale etme ve dünyayı bir savaş alanına çevirerek taş devrine döndüren, Arap baharı dediği; 7 senedir bütün Kuzey Afrika ülkelerini ve Arap yarım adasındaki irili ufaklı bütün devletleri köle gibi kullanmasının, sorgulaması lazımdır. 

Hak ve hukuktan bahsedenlerin, dünyanın en büyük devlet eşkıyalığına karşı suskun kalması, korkaklık ve zillet içinde yaşamaya razı olması, bütün dünya tarafından yapılacak bir direniş ile sorgulanmalı ve bu hain devleti köşeye sıkıştırarak, dur diyecek bir irade gösterilmelidir. Yoksa her ülke bu zalim büyük şeytanın kendilerini boğazlamasını, göz göre göre sırasını bekleyen mahlukat gibi olacaktır.

Sadece ve sadece hukuku kendi yandaşları için kullanıp, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Şahin Alpay gibi kişilerin özgürlüğünü gündeme getirip, onların kurtulmaları için hukuku kullanmak isteyenler, FETO ve onun yeni vatanı ABD’ye sırtını dayayarak, kendi ülkesine ihanet edilmesini görmezden gelip, hâlâ yapılan DARBE ve ihanetle yüzlerce ŞEHİT ve GAZİ’nin hukukunu görmezden gelip, FETO ve ihanet çetesinin basın özgürlüğü bahanesi ile kurtarılmasını gündeme getirmek, kafasını kesecek celladına aşık olmak gibi, bir ihanet ve gaflettir.

Hukuk da, şartlara göre değişebilir; savaş hukuku ile normal hayat içerisindeki hukuk, elbetteki farklı olacaktır. Normal hayat içerisinde bir kişinin parmağını bile kesemezsiniz, fakat savaş hukuku içerisinde din, vatan, millet ve namus uğruna, devletin almış olduğu savaş kararı ile binlerce, on binlerce düşmanın öldürülmesi için elinizle ve silahlarınızla var gücünüzle çatışırsınız ve cinayet işlemiş olmazsınız. Ölürseniz şehit olursunuz, öldürürseniz vatansever olursunuz, bu ikisini birbirine karıştırmamak lazım. 

Bugün ülkemiz çepeçevre AB ve ABD tarafından kurdurulan terör çeteleri ile kuşatılmıştır. Böyle bir dönem de, devletin bekasını ve yüksek menfaatlerini korumak üzere, bu ince çizginin iyi tespit edilmesi lazımdır.

Sınırlarımızın dışından saldıran hain çetelere karşı, AFRİN HAREKATINI da, cansiperane mücadele eden Silahlı Kuvvetlerimize, Yüce Rabbimiz güç kuvvet ve başarılar ihsan eylesin.

İçerden ihanet fırsatı kollayan hainlere de, ALLAH (CC) fırsat vermesin inşallah.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23