• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
TÜM YAZILARI

Siyonist Yahudi lobisinin etki ajanları/1

07 Ağustos 2024
A


Mustafa Çelik İletişim: [email protected]

 

Türkiye’de bulundukları mevki ve makam ne olursa olsun, Filistin’de, Gazze’de soykırım gerçekleştiren Siyonist İsrail’i haklı bulan, Amerikan müttefikliğinin, İsrail dostluğunun vazgeçilmez olduğunu savunan kravatlı kare kafalılar, bu ülkedeki Siyonist Yahudi Lobisinin Etki Ajanlarıdır. Filistin toprakları, geçmişten bugüne bu topraklar üzerinde egemenlik kurmak isteyen güç odaklarının farklı şekillerdeki mücadelelerine sahne olmuştur. Daha çok dinî, ekonomik ve siyasi anlamda kendini gösteren bu süreç, İsrail’in uluslararası hukuku ve insani değerleri hiçe sayan işgal politikaları sonrasında topyekûn bir mücadele alanına dönüşmüştür. Bu noktada İsrail’in acımasız politikalarının ve “durdurulamaz bir güç” olarak lanse edilen konumunun, aslında daha çok Siyonist Yahudi hareketinden beslendiği gerçeğini ise hiçbir zaman göz ardı etmemek gerekmektedir. Yahudiler arasında farklı görüşteki grupların varlığı bilinse de Siyonizm hareketi bu farklılıkların üzerini bir şekilde örtmekte ve kendi politikasını küresel çapta bir destekle hayata geçirmeye çalışmaktadır. Dünya hâkimiyeti için bütün vasıtaları mubah gören Siyonizm, bu emellerine matuf hangi yöntem tatbik edilecekse etmiş; facialara sebep olmuş birçok hadisenin baş mes’ulüdür. Tarihe ve günümüzdeki hadiselere yakından bakıldığında hep “sapkınlığı” görülür. Küfür karanlıktır, insanları aydınlığa götürmez. Rabbimiz uyarıyor:

“Kâfirler/inkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. Susamış kimse onu su sanır. Yanına geldiğinde hiçbir şey bulamaz. (Tıpkı bunun gibi kâfir de hesap günü amellerinden bir şey bulamaz). Ancak Allah’ı yanında bulur da Allah onun hesabını tastamam görür. Allah, hesabı çabuk görendir.” (Nur Sûresi/ 39)

 Filistin’e sahip çıkan yiğit Müslümanların iradesini gölgeleme arayışını himaye eden ve buna hizmetkârlık yapan kim varsa haindir, Siyonist Yahudi Lobisinin Etki Ajanıdır.

Siyonizm, sinsi bir ideolojidir. Dünya üzerinde devlet kuramamış; ancak, bütün devletleri emrine amade kılmış bir ideoloji varsa; o da Siyonizm’dir. Varlığını lobi faaliyetleriyle sürdürür. Lobicilik faaliyetlerinin iki baş aktörü vardır: 

Evanjelist lobiler ve Yahudi lobileri. Çatı kavram olarak karşımıza çıkan İsrail lobisi, başta Filistin toprakları olmak üzere farklı coğrafyalarda yaşayan her bir Yahudi’nin çıkarları için hareket eden; siyasi, kültürel, ekonomik, dinî vb. alanlarda çalışmalar yapan baskı unsuru gruplar olarak adlandırılmaktadır. Evanjelistlerin inanç sistemine göre, İsa Mesih’in yeryüzüne tekrar gelmesi ve Kıyamet Savaşı’yla (Armageddon) beraber Kudüs merkezli Tanrı’nın krallığını kurarak cennetin kendilerine bahşedilmesi gerekmektedir. Bu nedenle de Siyonist Yahudilerin Filistin toprakları üzerindeki faaliyetlerine destek vermektedirler. 

Siyonizm’in bir sinsilikler, bir ihanetler yumağı olduğu tarihî hakikatlerle yüzleşildiğinde görülecektir. Tarihi bilmeyen; hele hele yakın tarihi gerçek mânâda idraktan mahrum olanlar milletine hizmet edemezler. İstikbale güvenle bakamazlar. Tarihî hakikatler karşısında üç maymunu oynayıp kafasını kuma gömenler; belirli mihrakların “komplo teorileri” safsatalarına inanırlar. Ondan sonra da elin adamı senin üzerinden dünya hâkimiyetini devam ettirir. Hem de acımasızca.. Kendi elimizle kendisine hizmet ettirerek.. Onun için dikkatli olmak mecburiyetindeyiz. Tarihi iyi okuyup yorumlamalıyız. Meselelere ciddiyetle eğilip, İslâmi dâva şuuruna sahip olmalıyız. Ehl-i ümmet ve’l hilafet olmaktan vazgeçmemeliyiz.

Siyonizm’in protokollerinde “dünya hâkimiyeti” düşüncesi, büyük bir yer tutar. Günümüzde devletleri, siyasal iktidarları, halkın fikirlerini harekete geçiren çok büyük bir güce sahipler. Bu gücün ismi “Basın”. Basının rolü, medyanın gücü. Aslında medyanın gücü yok, gücün medyası var. Yahudi sermayesini arkasına alan medya, ümmete meydan okuyor. 

Genelde İslâm coğrafyasında, özelde ise Türkiye’de sosyal fay hatlarını harekete geçirerek kaos/kargaşa ortamlarını oluşturanlar, Amerika-İsrail’in Filistin’de, Gazze’de gerçekleştirmiş oldukları katliamlarını, soykırımı gündemden düşürmek için çalışan içimizdeki Siyonist Yahudi Lobisi’nin Etki Ajanlarıdır.

Siyonist Yahudi Lobisi’nin Etki Ajanları, bu topraklarda Siyonizm’in hâkimiyeti hesabına maşa kullanıp sütre gerisine saklanan korkak kriptolardır. Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp muhtelif kurumların içine yuvalanmış soysuz, huysuz kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptıkları, Suriyelilere karşı Türkiyeli Müslümanları düşmanlığa teşvik eden, tahrik eden Kayseri olaylarıyla ortaya çıkmış bulunmaktadır. Neden Türkiye’de Antalya, İstanbul, Mersin gibi sahil illerde önemli yerler satın alan “Yunanlılar Türkiye’yi terk etsinler?”, “Yahudiler Türkiye’yi terk etsinler:, “Ermeniler Türkiye’yi terk etsinler”, “Rumlar Türkiye’yi terk etsinler” , “Ruslar Türkiye’yi terk etsinler” denilmiyor da “Suriyeliler Türkiye’yi terk etsinler” deniliyor. Sebep belli;  Suriyeliler Müslüman oldukları için.. Suriyeliler din kardeşlerimiz; Rabbimiz bir, Kitabımız bir, Peygamberimiz bir, Kıblemiz bir... Birbirimize düşman olma zeminimiz yok. Bizi Suriyeli Müslümanlara düşman yapmaya çalışanlar, bu ülkenin Yahudileşenleri, Rumlaşanları, Yunanlılaşanları, Ermenileşenleridir. İşte bunlar içimizdeki Siyonist Yahudi Lobisi’nin Etki Ajanlarıdır. 

Bunlara kulak verip sözlerine itibar edip peşlerinde gidenler, İblis’in izinde gidenlerdir. Çünkü ırkçıların lideri İblis’tir!

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oyuna gelmez

Helal olsun.

Nuh

Elinize zihninize sağlık, etki ve yetkili ajanları çok iyi tarif ve tanzim etmişsiniz, artık arif olanlar anlar. Bu suriyeli muhacir kardeşlerimizi neden istemediklerini biraz daha açarsanız inşallah halkımızın ufku açılır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23