• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Selahattin Demirtaş, Biden’in intikamını mı aldı?

23 Ekim 2014
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Bu bir tür vebadır!  Zombi vebası…

Bu virüs, bir kere damarlarına girdi mi, anında öldürür. Sonra çürümeye yüz tutmuş ceset, kımıldamaya başlar.

Ceset, canlıların etiyle beslenme isteğiyle uyanır.

Hayatta kalanları da yaşayan ölülere dönüştürmek ister.

Yürüyen ölülerin yediklerinden geriye kalan tüm cesetler, eksik organları ve çürüyen bedenlerine rağmen, dirilerin peşine düşmekten asla vazgeçmezler…

Yargı ve çeşitli devlet kurumları içerisindeki Paralel Yapı mensupları da şimdilerde aynen Frank Darabont’un, The Walking Dead’indeki “Aylaklar” gibiler.

Örneğin Dubaici Zekeriya Öz gibi, Gaziantep’in eski Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker gibi Paralel savcılar er geç teşhis edilir. Görev yerlerinden ayağı kesilir. Lakin çürümekte olan soğuk elleri, yine de eski adliyelerindeki hukukçuların ensesinde gezinir.

Bildiğiniz gibi, mottosu Sızıntı zaten bu terör hareketinin!

Sızıntı dedikleri ise bir tür sosyolojik veba!

“Kıtmir Kolyesi” toptan ve perakende satış sorumlusu Gülen’in laboratuarında, Yahudi Lobilerinin sponsorluğunda geliştirilmiş bir tür veba! Fetullah Gülen’in, bir nesli imha eden korkunç projesi… 

Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerinde ifadesiyle Lawrence, kendi arkadaşının isabetli ifadesiyle “kin, nefret ve intikam ateşinin tecessüm etmiş hali”dir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, MİT müsteşarı Hakan Fidan kini yüzünden, çıldırmanın eşiğine gelmiştir. Kobani’de savaşmaktan tırsıp, Yasin Börü’nün kafasını taşla ezerken aslan kesilenlere yardım ve yataklık edecek kadar hem de…

O kadar ki, “Bingöl saldırısını PKK içinde Paralel yapı ile bağlantılı bir grup gerçekleştirdi.”(Akşam Gazetesi) Kobani eylemleri öncesinde de, Paralel Yapı’nın Kuzey Irak’ta Işık Üniversitesi’ni açarken, PKK’ya yüklü miktarda para verdiği iddia edilmekteydi.

Önce Gezi İşgali, sonra Kobani eylemlerinde görülen o ki, F Tipi veba, PKK da dâhil her tarafa sızmış halde! Dolayısıyla Gülen, kendini de viral örgütüyle birlikte imha etme pahasına, Terracotta askerleriyle başımıza “musallat” olmaya devam edecek. Tamamıyla etkinsizleştirilinceye kadar da asla vazgeçmeyecek.

Bu demek oluyor ki, devletin çeşitli kademelerindeki bu F tipi androidler, Frank Darabon’tun dizi setinden fırlamış zombiler gibi çürümeye yüz tutmuş cesetleriyle, Gülen’in işaret ettiği kişileri çiğnemeye, yemeye devam edecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu, YARGITAY, YÖK ve YÖK Denetleme Kurulu gibi kurumlardaki kripto Paralelcileri acilen tasfiye yoluna gitmelidir. AK Parti içerisinde yuvalanan PDY yanlısı Bakan, Belediye Başkanı ve Milletvekilleri düşünüldüğünde, işleri kolay olmayacak tabii ama bu ekip zoru sever!

KOBANİ EYLEMLERİ GÜÇ GÖSTERİSİ!

Kobani eylemleri tesadüf müydü?

Göstericiler, sokakları yakıp yıkarken gösterdikleri performansı Kobani’de IŞİD’e karşı savaşarak gösteremezler miydi?

Olayların bilançosu yüzlerce yaralı…

Kırk ölü…

Peki Selahattin Demirtaş, halkı neden ateşe attı?

Ergün Diler’i dinleyelim! 

21-25 Eylül’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte New York’taydık! Tam dönüş günü uçağa giderken Selahattin Demirtaş Washington’a indi! Gelişinin ana amacı “Ortadoğu’da yeni Kürt realitesi: Riskler, beklentiler ve fırsatlar” konferansına katılmaktı!

*Ardından Demirtaş, Michael Werz’le görüştü... Werz, Center for American Progress yani CAP’ın TÜRKİYE BAŞKANI’ydı!

Gariptir, bu kuruluş JOE BIDEN’a çok yakın duruyordu!

*Hızını alamayan Demirtaş, Obama ve Biden’in özel iki danışmanıyla daha bir araya geldi!

YETMEDİ!

ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle, 4 Yahudi derneği ve 3 düşünce kuruluşunun yöneticileriyle görüştü...

Demirtaş döndükten sonra orada ilginç şeyler olmaya devam etti!

*3 Ekim: Biden, Erdoğan’la ilgili Harvard’da konuştu...

Ne dedi? “Bölgedeki müttefiklerimiz, Suriye’deki en büyük problemimizdi. Türkler, ki çok iyi dostumuzdur ve benim de uzun süre vakit geçirdiğim Erdoğan’la harika bir ilişkim var. Suudiler, Emirlikler vs... Ne yapıyorlardı? Esad’ı devirme ve bir Sünni-Şii vekalet savaşı çıkarmada çok kararlıydılar. Ne yaptılar? Esad’la savaşacak herkese yüz milyonlarca dolar para ve on binlerce ton silah akıttılar.

*4 Ekim: Bayram namazı sabahında Erdoğan, Biden için, “Eğer özür dilemezse, benim için tarih olur” dedi... 

* 4 Ekim: Gece, Joe Biden özür diledi... 

* 5 Ekim: ABD ile Avrupa’da gündem Biden ve özür dilemesiydi. Amerika’nın iki numaralı isminin ÖZRÜ büyük yankı uyandırmıştı!

*6 Ekim: Demirtaş, halkı sokağa çağırdı... “Kobani için sokakta olun!” daveti geldi! 

*7 Ekim: 50 kentte gösteriler yapıldı..
Yaklaşık 5 gün süren olaylarda, 39 kişi öldü 300 kişi yaralandı... Savaş provası yapıldı!

Birileri güç gösterisinde bulundu!

Mesaj verdi!”

Fazla söze hacet var mı?

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23