• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Latif Şimşek
Latif Şimşek
TÜM YAZILARI

Bir tek Erdoğan farkında Netanyahu, Hitler’in Listesi’nin peşinde!

31 Mayıs 2024
A


Latif Şimşek İletişim: [email protected]

 

Bundan tam 24 yıl önce…

1990 yılında dönemin başbakanı Netanyahu ve İsrail’in Baş Haham’ı Lubavitch bir resepsiyonda ayaküstü konuşuyorlar.

Baş Haham Lubavitch, Netanyahu’yu; “Kral Mesih’in gelmesi gecikti, gelmesi için bir şeyler yapmanız gerekiyor” diye adeta azarlıyor.

Netanyahu, mahcup ve görevini yapmamış bir eda ile:

“Yapıyoruz, yapıyoruz” diye karşılık veriyor. Baş Haham, azarlamaya devam ediyor:

“Yapmıyorsunuz! Yapsaydınız Kral Moşiah şimdiye kadar gelirdi!”.

Bu konuşmanın videosuna internetten rahatça ulaşabilirsiniz.

Hristiyanlarda olduğu gibi Yahudilerde de kıyamet kopmadan önce gelecek olan bir “mesih” bekleniyor. Siyonistlere göre, Mesih gelip, Yahudi olmayan herkesi öldürdükten sonra kıyamet kopacak. 

İşte İsrail, bütün insanlığı felakete sürükleyecek sapkın inancının gereğini yerine getirmeye Gazze’den başladı. Amaçları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi; savaşı önce tüm bölgeye sonra tüm dünyaya yaymak. Çünkü Kral Mesih’in gelebilmesi için bu şart.

SCHİNDLER’İN LİSTESİ Mİ? 

HİTLER’İN LİSTESİ Mİ?

Steven Spielberg’in Schindler’in Listesi filmini en az iki kere izlemeyen herhalde yoktur.

Oscar Schindler isimli bir Alman iş insanı, İkinci Dünya Savaşı sırasında Polonya’da bir fabrika kurar ve bin 100 Yahudi’yi bu fabrikada işe alarak Hitler’in katliamından kurtarır. 

Schindler’in listesinde ancak bin 100 Yahudi vardır ve on binlerce Yahudi ne yazık ki bu listeye giremez ve Hitler’in kamplarında can verir.

Gazze’de bir Schindler ya da Schindlerler yok. Schindler’in listesi de yok. Olsa bile; Bir tek Gazzeli bu listede yer almak ister mi bilmiyorum.

Gazze’de bir tek liste var; O da Hitler’in ruh ikizi Netanyahu’nun listesi.

O listede tüm Gazzeliler, hatta tüm Filistinliler var.

Netanyahu ve kabinesi her fırsatta; Tevrat’a ve dini kaynaklarına atıf yaparak; çoluk-çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek demeden herkesi öldüreceklerini söylüyor. Bu açıklamaları yaparken zerre kadar utanmıyorlar. 

ERDOĞAN FARKINDA, 

DİĞERLERİ UYUYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in ve başta ABD’li Evangelistler olmak üzere tüm Hristiyan dünyasının, neyin peşinde olduklarının farkında. 

İsa Mesih’i bekleyen Hristiyan dünyası ile Kral Moşiah’ı bekleyen Siyonistlerin gizlemeye gerek bile duymadıkları işbirliğinin altında yatan temel neden bu ve Erdoğan bunu her fırsatta dile getiriyor.

Ancak; Türkiye’den daha önce hedefte olan Mısır, Ürdün, Suriye ve diğerleri başını kuma gömmüş, bir gün başlarına gelecek felaketi bile bile İsrail ve ABD yalakalığına devam ediyorlar. İsrail birkaç gün önce, sınırda iki Mısır askerini öldürdü ve Mısır bu saldırıyı yok saydı. Askerler için resmi tören bile düzenlemedi. 

Herkes biliyor ki; Siyonistlerin, Büyük Siyon Devleti’ni kurmak için peşinde olduğu coğrafya Nil ve Fırat arasındaki topraklar. Kral Mesih’in gelmesi için bu devletin kurulması inançlarına göre bir ön şart. Hristiyan Evangelist inancında da İsa Mesih’in gelmesi için başkenti Kudüs olan Büyük İsrail Devleti’nin kurulması gerekiyor. İşte dünyayı felakete götürecek, karanlık işbirliğinin şifreleri. 

Netanyahu’nun listesinde bütün Müslüman toprakları var.

Erdoğan farkında ve uyumuyor.

Başta Mısır, hepsi kulağının üstüne yatmış.

Ya uyandıklarında geç olacağının farkında değiller ya da ihanet içindeler.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Uğur

Netanyahu Hitler'e değil, Almanlara karşı soykırım suçu işleyen Churchill ve İngiliz solucan kraliyeti ve Sovyet Yahudilerine benziyor. Arkadaşı olan efsanevi Kudüs müftüsü Hacı Emin el-Hüseyni ile beraber Filistin direnişinin kurucusu olan ve müftünün sayesinde kesinlikle kelime-i şehadet getirerek vefat eden Adolf Hitler onların suçlarından uzaktır. Allah teala ikisine de gani gani rahmet eylesin, bizleri de onlar gibi büyük öncülerimizin ayak izlerinde Kendi yollarına kılavuzlasın.

Uğur

Latif Bey, bu arada 1990 yılı bundan 24 değil, 34 sene öncesidir. Siz de benim gibi yaşlandığınızı itiraf etmek istemiyorsunuz, o yüzden sene hesaplarını kısaltıyorsunuz herhalde. Yalnız dediğiniz ayaküstü konuşma tam 1990'da olamaz, çünkü Netanyahu'nun ilk başbakanlığı 1996'da başlamış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23