• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Erkan Kavaklı
Ali Erkan Kavaklı
TÜM YAZILARI

Kıymetli öğrencim Sadullah

13 Nisan 2023
A


Ali Erkan Kavaklı İletişim: [email protected]

 

Her öğretmen öğrencilerini istikbali fethedecek ümit fidanı olarak görür. Seni öyle görmüştüm. Nereye savrulduğunu görünce bu satırları yazmaya mecbur oldum.

CHP şer partisidir, bu millet hiçbir hayrını görmemiştir, sana da hayrı olmaz.

HDP ondan daha şerli bir partidir, Marksist ve Leninist geçinir, ırkçılık yapar. ABD emperyalizminin İslam ümmeti binasının temeline yerleştirdiği en tehlikeli dinamittir. Kürt haklarını savundukları yalanını söylerler, 1318 gündür parti kapısında oturan Kürt annelerin bir gün bile hâl ve hatırlarını sormadılar, kaçırıp terörist yaptıkları askerimizi ve polisimizi katleden çocukları geri vermediler.  

CHP 1946’dan beri her seçim öncesi milletin gözünü boyamak için senin gibi inançlı insanlar bulur, aday gösterir, din sömürüsü yapar, seçimden sonra burun silinen kâğıt mendil gibi buruşturur, çöpe atar.

CHP’nin çöpe attığı mendil o kadar çok ki… En yenilerini söylesem, tanıyorum hocam, dersin. Abdullatif Şener, Mehmet Bekaroğlu, İslam Cihangir, daha sonra şer partisinden ayrılıp kendi partisini kuran hafız, hoca Prof. Yaşar Nuri Öztürk… 

CHP’nin seçim manevralarını 1948’lerde Milli Eğitim Bakanlığı yapan Prof. Tahsin Banguoğlu, KENDİMİZE GELECEĞİZ kitabında geniş geniş anlatır. 1946 seçimlerinde milletin tokadını yiyenlerin, imam hatip okulu açacağız diyerek yola çıktıklarını, parti içindeki mason ve dinsiz kanadın tepkisiyle karşılaştıklarını, sonunda imam hatip açma projesini, 10 aylık kurs açarak cenazeleri kaldıracak imam yetiştirmeye çevirdiklerini yana yakıla anlatır. Tavsiye ederim.

Hatırlamanı isterim, 1977’lerde CHP seçimden birinci parti çıktı fakat milletvekili sayısı hükümet kurmaya yetmedi, Güneş Motel’lerde pazarlıklar yaparak Adalet Partisinden kumar borcu olmayan 11 milletvekili satın aldı. Cumhuriyet tarihinin en beceriksiz hükümeti iki yıl devam etti. Millet gaz, tüp, şeker kuyruklarında iki yıl süründü. Terör her gün 25-30 kişinin canına okuyordu. İki sene sonraki seçimlerde millet “Karaoğlan efsanesini” çöpe attı. Ara seçimi kaybeden Ecevit istifa etti, Demirel azınlık hükümeti kurdu. 

Güneş Motel’de satılanlardan geriye ne kaldı? Senden ne kalacak? İyi düşün. 

CHP’nin içinde yuvalanan dünyanın en gizli şer örgütü masonlar, o partide azınlıktır fakat örgütlü oldukları için partiye hâkimler, her türlü hayra engel olur, her şerri işlerler.

Sultan Abdülhamit Han’ı iktidardan indirmek için Selanik ve Manastır’da kurulan İttihat ve Terakki’nin devamıdırlar. 

İttihatçılar, Abdülhamit Han’ı indirmek için yola çıktılar, daha doğrusu bu yalanı söylediler, 1908’den 1918’e kadar ülkeyi idare ettiler, muhteşem Osmanlı Devleti’ni mahvettiler, Müslümanları başsız ve korumasız bıraktılar.

Abdülhamit Han düşmanlığı bazılarının gözünü kör etti, devletimizden olduk, hiç değilse Anadolu’da istiklalimizi korumak için Kurtuluş Savaşı vermek zorunda kaldık. 

Tayyip Erdoğan düşmanlığı senin ve arkadaşlarının gözünü kör etmiş görünüyor. 

HDP/PKK ile işbirliği yaparak, Bilderbergci Ali, Mütekebbir Ahmet, CHP’nin şemsiyesi altına sığınmış Temel ile varılacak yer; Türkiye’nin bölünmesi ve yeni bir kurtuluş savaşı vermektir. Mesele senin milletvekili olman değil.

Hem milletvekili olsan neyi gerçekleştireceksin? Adalet bakanlığı düşü filan görmüyorsundur, sanırım. Ankara’da etrafını alanlar gözünün önüne böyle bir kibrit ışığı tutuyorlarsa karşıdaki dağ gibi ABD ve AB tarafından PKK maşası kullanılarak Türkiye’nin bölünme meselesini göremezsin. 

Bu mektubu, Türkiye’nin bölünmesi projesini görmen için yazıyorum. 

Hatay İmam Hatip’te gözünün içine bakarak ders anlatan öğretmenin olarak, şer odaklarının kullanılışlı anahtarı olmanı istemem, meslektaşlarımla birlikte sana bunun için emek vermedik.

Seni mason localarının oyuncağı olarak görmek bizi üzüyor, mahzun ediyor hatta kahrediyor.

Ayasofya’ya 86 yıl kilit vuranlarla beraber olmanı anlayamıyorum, anlayamıyoruz. 

Ayasofya’yı açanların iktidardan düşmesi için, camiyi müze yapacaklarını söyleyenlerin yardımına koşmanı kabullenemedik. 

Sen imam hatiplisin. 28 Şubat sürecinde imam hatiplilere, başörtülü kadın ve kızlarımıza, dindarlara kan kusturan DSP genel başkanı Ecevit’i nasıl unutursun!

Ecevit, MHP’yi ve Anap’ı koltuk değneği olarak kullanmıştı. 3.5 yıl iktidar oldu. Eyüp İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik yapan 26 meslektaşım, başları örtülü olduğu için, kanunlara rağmen, meslekten ihraç edildi. Okulumuzun 5.000 öğrencisi vardı. Katsayı zulmü, başörtüsü yasağı geldi. Ecevit Hükümeti bunları uyguladı, öğrenci sayımız 50’ye kadar düştü. 

Ülke genelinde 600 bin imam hatip öğrencisi vardı, 28 Şubat zulüm sonucu 60 bine indi.

Şimdi sayı 1 milyon 400 bini buldu. Bir imam hatipli olarak, imam hatip düşmanlarının safında yer tutmanı sana yakıştıramıyorum kıymetli öğrencim.

Eyüp İmam hatipteki öğrencilerimin maruz kaldığı zulmü ve ortaya koydukları şanlı direnişi ÇIĞLIK adıyla kitaplaştırdım, okumanı tavsiye ederim. İmam hatip ve din karşıtlarına karşı senden de şanlı bir direniş bekliyorum.

Son olarak Abdülhamit düşmanlığından yola çıkarak İttihat ve Terakki’ye giren, Ermeni, Yunan, Bulgar, Sırp, Rum çeteleri ile işbirliği yapan Kazım Karabekir’i hatırlatayım. İttihat ve Terakki Cemiyeti isimli kitabını okumalısın. Abdülhamit’i tahttan indirenler, Osmanlı Devletini yıktı; Cumhuriyet döneminde Kazım Karabekir’i evine hapsettiler, kaleme aldığı hatıralarını yok ettiler. Tıpkı Mehmet Akif’in 1936’da basılan Safahat’ını toplatıp imha ettikleri gibi. 

Aynı âkibete uğramaman için bu satırları yazıyorum. Yol yakınken Joe Biden’in desteklediği, AB’ın fonladığı, PKK’nın emellerine hizmet eden şer ittifakından ayrılmanı tavsiye ederim. Din ü devlet, vatan ve millet, İslam Birliği, imam hatip davası güden bütün Müslümanları sevindireceğini ümit ederim

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kenan Karadağlı

Hocam boşuna yorulup, yazmışsın bu mektubu.Allah tüm insanlığa kur anı Kerim'i mesaj olarak gönderdi okuyup anlayıp uyasiniz diye beynini batıya satanlar davetinize icbet etmezler.

Ali Hoca

Sayın hocam siz uyarma görevinizi yapmışsiniz.Allah razı olsun. Sadece o değil ki. Babacan, Davutoğlu, Karamollaoglu ve diğerleri.Bunlar için artık uyarmanin faydası yok. Çünkü Dönülmez akşamın ufkun dalar, vakit çok geç onlar için. Rabbim seçmene basiret versin inşallah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23