• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Varol
Ahmet Varol
TÜM YAZILARI

Siyonist işgalci savaşa değil vahşete devam ediyor

02 Aralık 2023
A


Ahmet Varol İletişim: [email protected]

İşgal rejimi ateşkesin kalıcı hale getirilmesi konusunda yapılan teklifleri kabul etmediğinden Gazze’de vahşi katliamlarına ve insanlık dışı saldırılarına kaldığı yerden devam etmeye karar verdi. İşgal hükümeti yetkilileri her ne kadar Hamas’a karşı bir savaş verdiklerini ileri sürseler de onların hedefinde Filistin halkının bütün kesimleri yer alıyor. O yüzden de sürdürdüğü katliamlar gerçekte bir savaş değil soykırım niteliği taşımaktadır. 

İşgalci siyonistler yaptıkları katliamların ve vahşi uygulamalarının gün yüzüne çıkmasından dolayı kendilerini haklı gösterebilmek amacıyla bir yandan da propaganda savaşı yürütüyorlar. Bu savaşta doğrular onların işlerine yaramadığından adeta makine gibi sürekli yalan üretiyorlar. Bu propaganda savaşlarında medya alanında kendileriyle göbek bağı olan adamlarının üretilen yalanları geniş bir kitleye yaymaları için yönlendirme yapacakları kesindir. O yüzden işgalci siyonistlerin bu propaganda savaşlarına karşı dikkatli olunması ve yalanlarının etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların artırılması gerekmektedir. 

İşgalciler Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarının birinci aşamasında da sürekli yalan üretmeye ve kamuoyunu yanıltma amaçlı söylentileri yaymaya çalıştılar. Ancak bunların tutarsızlığı kendini çok belli ettiğinden ve ateşkes sürecinde gün yüzüne çıkan gerçekler de onların iddialarını geçersiz hale getirdiğinden yeni saldırı sürecinde biraz daha ustaca ve insanların zihnen tereddüt etmelerine sebep olacak iddiaları gündeme getirmeleri mümkündür. 

Ateşkes sürecinde serbest bırakılan esirlerle ilgili görüntüler siyonist işgalcileri ciddi şekilde rahatsız etti. Çünkü Kassam mücahitlerinin esirleri serbest bırakırken yaptıkları güzel muameleler ve bırakılan esirlerden medya organlarına açıklama yapma fırsatı bulabilenlerin, kendilerine esaret sürecinde gayet iyi muamelede bulunulduğunu söylemeleri işgalci siyonistlerin hiç hoşuna gitmedi. Şimdi onun etkisini ortadan kaldırmak amacıyla, işgal hükümetinin sözcüsü “rehineler” olarak nitelendirdiği kişilere Hamas tarafından psikolojik ve bedensel işkence yapıldığı iddiasında bulundu. İnsanların gözlerinin içine baka baka yalan söylediğinin farkındaydı ama doğrular onun işine yaramadığından böyle kuyruklu yalanları ileri sürmeye de büyük ihtiyacı vardı. Çünkü özellikle esir takası esnasında ortaya çıkan manzaralar ve Filistinli çocuk esirlerin kolları kırılmış halde dışarı çıkarılmalarına karşılık Hamas mücahitlerinin bıraktığı esirlerin onlarla vedalaşarak ve gülümseyerek ayrılmaları siyonist işgal rejiminin ciddi bir prestij kaybına neden olmuştu. 

Bu bir örnektir. İşgalci siyonistlerin propaganda savaşlarında kim bilir daha ne kadar kuyruklu yalan piyasaya sürülecek, siyonistlerin sözcülüğünü yapan medya organları ve elemanları da bu yalanları yaymak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaktır. İşte bu propaganda savaşının etkili olmasını önlemek için herkese görev düşüyor. 

Gerçekleri öğrenmek için biraz çaba sarf etmeyi ve akıl yürütmeyi zahmetli bulup işgalcilerin yalanlarına dayanarak siyonist vahşeti meşrulaştırmak, bu vahşete maruz kalanları ise suçlu göstermek amacıyla ortaya atılmış yalanları tasdik ederek toplumda yaymanın da bir sorumluluğu olduğunu unutmamak gerekir. Yüce Allah iftirayı dillere dolamanın tehlikesine dikkat çekerken şöyle buyurmaktadır: “Hakkında bilgi sahibi olmadığınız şeyi ağızlarınızla söylüyordunuz ve onu önemsiz bir şey sanıyordunuz. Oysa o, Allah katında büyüktür.” (Nur, 24/15)

Ayrıca Yüce Allah’ın şu uyarısını hiç aklımızdan çıkarmamalıyız: “Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun aslını araştırın. Yoksa bilmeden bir kavme sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz.” (Hucurat, 49/6)

Filistin halkı tarihte birçok yalan ve iftiranın mağduru oldu. Şimdi de savaşın sıcaklığından yararlanılarak piyasaya sürülen iftiraların mağduru edilmesine ve siyonist vahşete gerekçe oluşturulmasına fırsat vermemek gerekir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

devrim

İSRAİL YUNAN ERMENİ GİBİ ABD VE BATI ÖZELLİKLE İNGİLİZ TARAFINDAN TAŞARON OLARAK KULLANILAN ZAVALLI MANYAK AKLINI KULLANMAYAN ŞİDDET TACİZ KATLİAM TERÖR MEYİLLİ KUDURMUŞ BİR YABANİ GİBİ VARLIKLAR. ASIL KÖTÜ ALÇAK EMELLERİNE ULAŞMAK MÜSLÜMANLARI YOK ETMEK İÇİN BUNLARIN BU ZAFİYETİNDEN FAYDALIP BUNLARI KULLANAN ABD VE BATI HEDEF OLMALI. EĞER ABD VE BATI DESTEK VERMESE KORKAK PISIRIK ACİZ ZAVALLI YAHUDİ RUM YUNAN VE ERMENİ BİR ADIM BİLE ATAMAZ YILLARCA YAPTIKLARI GİBİ AYAKLARIMIZIN ALTINI ÖPMEYE DEVAM EDERLER. ONUN İÇİN HEDEF BUNLARI TAŞOREN OLARAK KULLANAN BAŞTA ABD OLMALI.

Yorum

Evet öyle yapıyor bizde mal gibi bakıyoruz çünkü aciziz. Hamasın tepesi izzettin el bilmemne itleri zaten İsrail ajanları. İran zaten müslüman devletlerden başka kimseye düşman değil. Katil eset katil eset katil sisi al şimdi ordunuda yürüyemezsin oralara. Bugün lük bu kadar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23