• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Ali Koç’un AK Parti’ye ziyareti ve Filistin’e destek

28 Ağustos 2024
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

 

Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç, olaylı geçen Göztepe-Fenerbahçe maçından sonra CHP ve MHP Genel Merkezlerini ziyaret etti. Futbolsever için merak konusu, bu ziyaretin neden ‘olaylı’ bir maç sorasında gerçekleştiği? Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararıyla olaylı maç sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanına 504 bin lira para cezası verirken, Göztepe kulübüne 2 maç saha kapatma cezası verdi...  

Hafta sonu Fenerbahçe’nin 5-0 gibi farklı galip geldiği, Çaykur Rizespor karşılaşması vardı. Bu sonucu gördükten sonra, futbolseverin hemen aklına şu soru gelebilir; “Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı sıfatıyla (formayla resim çekilmeleri bunun yansıması), geçtiğimiz günler CHP ve MHP Genel Merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi ise, madem spor siyasetten uzak, kulüp yöneticilerinin parti ziyaretleri normal, o vakit Ali Koç AK Parti Genel Merkezini ne zaman ziyaret edecek?” 

Spor siyasetten uzak olması gerektiği sözü her daim dillendiriliyor ama, o sözün arkasında duran var mı? Herkes kendi çıkarları doğrultusunda, menfaatine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor. 2024 Paris oyunlarında açılış ve sonrasında yaşanan ‘çarpıklıklarla’ ilgili görüşlerimizi, oyunların ilk gününden bugüne kadar, bu sütunlarda paylaştık. Tüm bu yaşananlar, ulusal olduğu kadar uluslararası düzeyde de, spor siyasi anlayış kapsamı alanına girmekte veya öyle yorumlanmaktadır… 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un MHP Genel Merkezine ziyareti cumhur ittifakında ayrışma, ittifakta çatlaklar oluşturduğuna yönelik başlatılan asılsız olduğu kadar yersiz tartışmalara, MHP Başkanı Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden “Cumhur İttifakı’nın mücadelesine leke sürmek isteyen mihraklar boşa kürek çekiyor ve hevesleri kursaklarında kalacak” şeklinde cevap vermesi boşuna değil. Hal böyle olunca da, Fenerbahçe taraftarı, Ali Koç’un Ak Parti Genel Merkezine ziyaret gününü merak edebilir! Bu ziyaret ligin ilk haftalarının oynandığı şu günlerde gerçekleşmeli ki, sezona şaibe karışması ihtimali bertaraf edilsin!. 

KULÜPLER FİLİSTİN İÇİN 

HAREKETE GEÇMELİ 

İsrail’in Filistin’deki soykırımı, acımasızlık olduğu kadar insanlık, dışı bir boyut kazanarak devam ediyor. Siyonist Yahudilerin 326 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de can kaybı 40 bin 476’ya yükseldi. Şehit olanları çoğu kadın ve çocuk. Saldırılarda yaralı sayısı 93 binin üzerinde. Müslüman coğrafyasındaki katliamın ne zaman son bulacağı ise belirsizliğini koruyor…

Filistin’deki İsrail vahşetine spor camiasında duyarsız kalmayanlar yok değil. Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Mainz 05, Filistin’e destek verdiği için sözleşmesinı feshettiği El Gazi, açtığı davadan kazandığı paranın 500 bin avrosunu Gazzeli çocuklar için yürütülecek projelere bağışlayacağını açıkladı.

Bugün profesyonel futbol liglerimizde çok sayıda spor kulübümüz var derken, aklıma hemen şu soru geliyor; Ülkemizde kaç tane sözlü veya yazılı olarak Filistin’e destek olan futbolcu var? Bir başka soru ise “İsrail’i protesto ettiği için takımından gönderilen (Fas asıllı Hollandalı futbolcu Enver El Gazi gibi) kaç oyuncuya, takımlarımız sahip çıkarak, kadrolarına dahil etti?.”  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Recai

Kendine küfredenleri niye ziyaret etsin?

Ayşe

Sayın yazar , tamam elimizden geldiğince sözlü ve yazılı Filistin e destek oluyoruz ama bu durumun Filistin halkına ne faydası var .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23