• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oğlumun ‘katili’ Demirtaş

Yeniakit Publisher
2014-10-24 08:38:00 - 2017-08-08 16:22:29

İhtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttığı sırada PKK/HDP’li çeteler tarafından vahşice katledilen 25 yaşındaki Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, oğlunun ölümünden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı sorumlu tutarak, “Oğlumun katili, Müslüman düşmanı Demirtaş’tır. O çocuk katilinin de sonu Şaron gibi olacaktır” dedi.

HDP, IŞİD’in Kobani’ye girmesinin ardından, “sokağa çıkma, alan tutma ve harekete geçme” çağrısıyla Türkiye’de terör estirdi. Yurt genelinde sokakları adeta savaş alanına çeviren PKK/HDP çeteleri, Kurban Bayramı’nın 4. gününde Diyarbakır’da yoksullara kurban eti dağıtan 3 genci hedef alarak vahşice katletti. O gençlerden biri, 25 yaşındaki Hasan Gökgöz’dü. PKK/HDP çetelerinin bir evi basarak öldürdüğü, elli kere bıçaklayıp sonra da balkondan aşağı attığı Hasan Gökgöz’ün acılı babası Mehmet Gökgöz yaşadıklarını gazetemize anlattı.

OĞLUMUN TEK SUÇU MÜSLÜMAN OLMASI

44 yıldır Diyarbakır’da yaşayan, “Ömrümde böyle bir vahşet görmedim, oğlumun, onların gözündeki tek suçu Müslüman olması” diyen acılı baba Mehmet Gökgöz, şunları söyledi: 

“Hasan’ımın, şimdiye kadar kimse ile alıp veremediği hiçbir şey olmadı. Bizim evimizde yiyecek bir lokma etimiz yoktu ama oğlum ‘Bizim durumumuzdan daha kötü aileler var’ diyerek yoksullara kurban eti dağıtırdı. Bu geleneğini bu bayram da aksatmamıştı.”

İSLAM DÜŞMANI HDP, KÜRT’Ü KÜRT’E DÜŞMAN ETTİ!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HDP’nin Kürtleri temsil etmediğini söyleyen Mehmet Gökgöz,“HDP geldiğinden beri hiçbir kültürümüz kalmadı. Bu partinin Kürtlükle alakası yok. Eğer alakası olsaydı kürdü kürde düşman etmezlerdi. HDP’nin tek amacı İslam düşmanlığıdır. Çünkü bunlar insanları vahşileştirdi. Âdetimizi, ahlakımızı yok sayarak bize hep saldırdılar. Hatta kardeşi kardeşe düşman ettiler. Yakarak öldürdükleri insanlardan hiç bahsetmediler. Şimdi artık özür vaktidir. HDP, tüm insanlık adına herkesten özür dilemelidir” dedi.

Gezi Olayları’nda polise taş atarken hayatını kaybeden 14 yaşındaki Berkin Elvan’a gösterilen hassasiyetin kendi çocuğuna gösterilmediğine dikkat çeken Gökgöz, “Berkin, ne ölmeyi ne de öldürülmeyi haketti. O, bir kurşunla öldürüldü dünya ayağa kalktı. Benim çocuğumu ise balkondan attılar, arabayla üzerinden geçtiler, beynini betona akıttılar ama ayağa kalkan yok. Hasan’ın tek suçu Müslüman olmasıydı” diye konuştu. 

BENİM ÇOCUĞUMUN BERKİN’DEN FARKI MÜSLÜMAN OLMASI MI?

Gökgöz, “Ne kadar komünist ne kadar ateist varsa toplanıp Berkin için ortalığı ayağı kaldırdılar. Hâlbuki Berkin onlardan bile değildi. Onların hedefinde hükümet vardı. Ortada ölen iki çocuk var. Onun annesinin ciğeri ne kadar yandı ise benim ciğerimde o kadar yandı ama nedense benim oğlumun Müslüman kimliği başkalarının hesaplarına gelmedi. O yüzden de susuyorlar” ifadelerini kullandı.

TARİHİ BOYUNCA MÜSLÜMANLIKTAN UTANAN CHP, OĞLUMU HATIRLAMADI

CHP’nin Gezi olaylarında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Berkin Elvan’ı her defasında gündeme getirdiğini ama kendi çocuğunun bir kez olsun hatırlanmamasına sert tepki gösteren Gökgöz,“Berkin için eylemler düzenleyen CHP, benim oğlumun adını ağzına almadı. CHP’nin Müslümanlıkla bir alakası da bağlantısı da olmadı. Bu zihniyet, tarihi boyunca Müslümanlıktan utandı. Müslümanlara yapmadıklarını bırakmadılar. Şimdi ise yerlerini HDP aldı” dedi.

SAKALLI OLDUĞUM İÇİN BENİ IŞİD’Cİ İLAN ETTİLER

Diyarbakır’da PKK/HDP çetelerinin sakal bırakan herkesi “IŞİD’ci” tabiriyle suçladığını belirten Gökgöz, “44 yıldır Diyarbakır’da yaşıyorum. Bunca yıl ne IŞİD ne Kobani diye bir şey duymadım. IŞİD’i de Kobani’yi de televizyonda öğrendim. Kimdir? Kime hizmet ederler bilmiyorum ama beni, ömrümü verdiğim topraklarımda bir anda sırf sakalım var diye IŞİD’ci ilan ettiler. Artık ben de dâhil Diyarbakır’da sakalı olan herkese IŞİD’ci gözüyle bakıyorlar” diye konuştu.

MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN PKK'YI KURDULAR

PKK’yı Müslümanlığı yok etsin diye oluşturduklarına dikkat çeken Mehmet Gökgöz, “Bu örgütün kuruluş amacı komünizm kuralları getirerek, Müslümanları yok etmektir. Biz Kürt olarak onları kabul etmiyoruz. Biz kimsenin karısına çocuğuna tecavüz etmek istemiyoruz. Onlar da bizi bu yüzden vuruyorlar. Bu topraklardaki Müslümanları öldürüp burada rahatça dolaşmak istiyorlar. Gencecik fidanları katlederek İslam’a saldırmayı bir amaç edinmiş durumundalar” ifadelerini kullandı.

MÜSLÜMANLAR YAŞAMASIN DİYE AMBULANS YAKTIRDI!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “sokaklara inin” çağrısını ve söylemlerini de eleştiren Gökgöz, “4 yıldır Suriye’de yaşanan vahşetten kaçan Suriyelilere el uzatmayan Demirtaş, Kobani için tüm çocukları sokağa döktü ama kendi çocuğunu çağırmadı? Hatta kendisi niye halkının yanında sokaklara çıkmadı? Demirtaş’ın bir çocuğunun ayağına diken batsa bütün insanları ayağa kaldırırdı. Şimdi geliyorsun bu çocukları öldürüyorsun. Niye? Çünkü sen canisin, katilsin. Yaralı olanların hastaneye gitmemesi için ambulansları yakıyor ki Müslümanlar da yaşamasın. Nedir bu vahşilik?” diye sordu. 

Gökgöz, Kobani’nin de önemine değinerek, “Kobani PKK’nın barınağıdır. Yıllarca PKK’nın büyüdüğü yer olan Kobani’nin bugün kuşatma altında olması HDP’yi harekete geçirdi” dedi.

BENİM DEĞİL BİR ÇOCUĞUM BİN ÇOCUĞUM İSLAM’A FEDA OLSUN

Demirtaş’ın ABD ile ortak hareket ettiğini iddia eden Gökgöz, “Aslında her şey planlanmıştı. Demirtaş, IŞİD’i Amerika’ya vurdurdu. Amerika da karşılığında, Türkiye’nin doğusunda yaşayan Müslümanları HDP’ye katlettirdi. Demirtaş, ABD’ye hizmet ettiğini ve uşaklığını böylelikle tescil etti. Ama Allah onların hesaplarını bozdu” şeklinde konuştu. 

Gökgöz, “Benim çocuğum şehit oldu cennete gitti. Biz verdiğimiz şehitlerimizden mutluyuz çünkü bizler Müslümanız. Benim değil bir çocuğum bin çocuğum İslam’a feda olsun. Evimin arabamın yanması da önemli değil yeter ki Müslümanlığımız lekelenmesin. Eğer ben de bu uğurda öleceksem hazırım bekliyorum” diyen Gökgöz, Selahattin Demirtaş’ın büyük bir vebal altında olduğunu belirterek, “Sen nasıl hesap vereceksin? Senin sonun da Şaron gibi olacaktır. Çünkü ikiniz de çocuk kanı dökerek ömür geçirdiniz” diye konuştu.

MUHAMMED UZUN

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23