• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haberimiz Siyonistleri panikletti

Yeniakit Publisher
2014-05-21 08:31:00 - 2014-05-20 22:38:02
Haberimiz Siyonistleri panikletti

Akit’in, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın neden korunduğunu gözler önüne seren, “O patronun damadı Yahudi” başlıklı haberi, Siyonist aşıklarını panikletti.

FURKAN ALTINOK / ANKARA - Yeni Akit’in dünkü “O patronun damadı Yahudi” başlıklı manşet haberi, Siyonist aşıklarını kudurttu.

Manşetten rahatsız olan Doğan Medyasına ait Radikal Gazetesi’nin internet sitesinde, “Yeni Akit’in nefret söylemine tepki” başlığıyla verdiği haberde  “Soma faciasının yaşandığı madendeki ihmal iddiaları nedeniyle zaten büyük tepkiyle karşı karşıya olan Alp Gürkan’ın, ‘damadının Yahudi olması’ gibi bir noktadan eleştirilmesine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, gazetenin ‘nefret söylemi’ kullandığını vurguladı” iddialarına yer verdi.

Paralel yapının yeni tetikçisi T24.com adlı internet sitesi ise “Akit Soma’da suçluyu teşhis etti: Yahudi damat!” başlığını kullandı. Sitenin haberinde  “Yeni Akit gazetesi, 301 işçinin yaşamını yitirdiği Soma faciasında maden ocağının işletmecisi Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın damadının “Yahudi” olduğunu iddia ederek nefret söyleminde bulundu” ifadelerine yer verdi. Öte yandan; Amerikan Dergisi TİME’ın İstanbul muhabiri Piotr Zalewski de, sosyal medya hesabı üzerinden Akit‘in manşetini ABD’deki merkezine jurnalledi.

EKŞİ SÖZLÜĞÜ DE GERDİ

Yeni Akit’in “O patronun damadı Yahudi” başlıklı manşet haberi, Sedat Kapanoğlu’nun sahibi olduğu Ekşi Sözlük’ü de gerdi. Haberimizdeki bilgileri yalanlayamayan sitede açılan forumda dün gün boyu Akit’e çirkin ifadelerle kin ve öfke kusuldu. İslam’a ve O’nun yüce değerlerine hakaret için kurulmuş bir sosyal paylaşım sitesi gibi faaliyet yürüten Ekşi Sözlük’ün sahibi Sedat Kapanoğlu’nun Yahudi asıllı olduğu iddia edilmiş, Kapanoğlu bu iddiayı yalanlamamıştı.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23