• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dış güçlerin maşası Cumhuriyet'ten büyük provokasyon

Yeniakit Publisher
2015-01-14 09:48:00 - 2015-01-14 10:07:10
Dış güçlerin maşası Cumhuriyet'ten büyük provokasyon

Gavurun sözcülüğüne soyunan dış güçlerin maşası Cumhuriyet gazetesi, Charlei Hebdo adlı paçavranın Efendimiz HZ Muhammed'e yönelik hakaret içeren karikatürlerini yayınladı.

Önceki hafta Fransa'nın başkenti Paris'te Peygamber Efendimiz Hz .Muhammed (SAV) karikatürleri çizen ve İslam dinini küçük düşürücü ifadeler kullanan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan baskında aralarında karikatüristlerin de olduğu 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Saldırı sonrası Charlie Hebdo adlı paçavra, 3 milyon basıp yayınladığı sayısında ise yine peygamberimize ait olduğu iddia edilen çizimi kapak yapıp tüm dünyaya dağıttı.

PROVOKASYONA İMZASINI ATTI

İslam dünyasının büyük tepkisini toplayan çizimi ise bugün Cumhuriyet'in iki yazarı köşesinde yayınlayarak büyük bir provokasyona imza attılar.

Gazetenin genel yayın yönetmeni Utku Çakırözer, dün sosyal medya hesabından, gazete olarak bu karikatürleri yayınlamayacaklarını ancak iki yazarı, Ceyda Karan ve Hikmet Çetinkaya söz konusu çizimleri köşelerinde yayınlacaklarını duyurmuştu.

Ve Cumhriyet gazetesi büyük bir provokasyona imza atarak, dünya Müslümanlarının büyük tepkisini çeken çizimleri bugünkü baskısında iki yazarın da köşesinde yayınladı.

HEM İÇTE HEM DIŞTA PROVOKASYON

Cumhuriyet yazarlarının bugün yayınladığı kapak fotoğrafını dün muhalif Sözcü ve Yurt gazeteleri de yayınladı.

Yurt gazetesi derginin skandal kapağını aynen sitesinde yayınlarken, Sözcü'nün internet sitesinde ise derginin son sayısındaki çizimler yer aldı. Sözcü daha sonra gelen tepkiler sonrası çizimleri mozaikledi..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23