• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karahasanoğlu eğitimcilerle buluştu

Yeniakit Publisher
2014-10-30 18:45:00 - 2014-10-30 20:28:10
Karahasanoğlu eğitimcilerle buluştu

Gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Eğitim Bir Sen Bağcılar Şubesi’nin düzenlediği etkinliğe katıldı. Karahasanoğlu burada yaptığı konuşmada medyanın önemine değindi.

YENİAKİT.COM.TR - Eğitim Bir Sen Bağcılar Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Eğitim Bir Sen Buluşmaları’nın bu haftaki misafiri gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu oldu.

Eğitim Bir Sen Bağcılar Temsilcisi Mükremin Köse’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu’nun yanı sıra Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Bahçelievler Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Topuz ve Eğitim Bir Sen Bakırköy İlçe Temsilcisi Acem Yıldırım başta olmak üzere Bağcılar ve çevresindeki bazı okulların idareci ve öğretmenleri katıldı.

AKİT’İ SUSTURMAK İÇİN YENİ METOD GELİŞTİRDİLER

Bağcılar Osmanlı Konağı’nda gerçekleştirilen “Medya ve Müslümanlar” konulu etkinlikte konuşan Karahasanoğlu, medyanın dünü ve bugünü hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Akit’in susturma girişimlerinin hala devam ettiğini belirten Karahasanoğlu, “Akit’i susturmak, linç etmek için bugüne kadar her yolu denediler. Şimdi de, gazetemizi susturmak için yeni bir metod geliştirdiler. Anadolu’nun muhtelif yerlerinde ’Gazete burada dağıtıldı, bu gazetede benim hocama hakaretler edildi ve ben rencide oldum, onun için tazminat istiyorum’ gibi gerekçelerle dava açıyorlar. Mesela; Karasu’da 8, Hakkâri’de 3, Bingöl’de 2 tane dava açmışlar. Anadolu’nun en ücra köşelerinde dava açıp gazetemizi susturma gayretindeler” dedi.

Eğitimcilerin gündeme dair sorularını da cevaplayan Karahasanoğlu’na konuşmasının ardından sendika yetkililerince plaket takdim edildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO




www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23